Haberler

Yemekteyiz'den Apar Topar Gönderilen Soner Pakdemir, Açıklamasıyla Kafaları Karıştırdı

Güncelleme:

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Yemekteyiz'in bu hafta ekrana gelen bölümüne Soner Pakdemir damgasını vurdu. Ancak, gurme olduğunu iddia eden ve rakipleriyle sürekli tartışma içerisine giren yarışmacının ilk iki bölümün ardından apar topar yarışmadan çekilmesi dikkat çekti. Herkes 'Soner Pakdemir, diskalifiye mi edildi?' diye düşünürken sunucu Onur Büyüktopçu'dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi.

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

INSTAGRAM'DAN VİDEO YAYINLADI

İlk olarak Pakdemir, Instagram hesabının hikaye bölümünden konuya ilişkin bir mesaj yayınladı ve "Ayrıldığımı düşünüyorsunuz ve bununla ilgili sorular yazıyorsunuz. Yarın hep birlikte göreceğiz ne olmuş ne bitmiş" notunu düştü. Fakat yarışmadan çekilip çekilmediğine dair bir açıklama yapmadı. Ardından Onur Büyüktopçu, Pakdemir'in sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildiğini söyledi ve haftaya yeni bir yarışmacıyla devam edeceklerini belirtti. Fakat Büyüktopçu'nun bu açıklamasından sonra Soner Pakdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar iyice kafaları karıştırdı. Pakdemir Instagram hesabından bir video yayınlayarak, "Malum nedenlerden dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldım. Bu karardan sonra olumlu veya olumsuz birçok tepki aldım. Herkes menümü merak ediyordu. Ben de şuna karar verdim; Yemeklerimi yapacağım ve Instagram hesabımdan seçeceğim 2 kadın, 2 erkek takipçime evimde, boğaz manzarası eşliğinde menümü sunacağım. Misafirlerimin yol masraflarını da karşılayacağım. Aynı zamanda yeni yıl yaklaştığı için onlara güzel hediyelerim de olacak. Ve bir akşam da eğlence sözü veriyorum" dedi.

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

"HİÇBİRİSİ DEĞİL"

Sağlık durumu ile ilgili hiçbir açıklama yapmayan Pakdemir, takipçilerinden gelen destek mesajlarını da sosyal medya hesabından yayınladı. Twitter'da kendisi için açılan; neden yarışmada olmadığına dair 'Dsikalifiye', 'Hastadır' ve '81. ülkeyi gezmeye gitti' şıklarının olduğu bir anketi de paylaşan yarışmacı, bu şıklardan hiçbirisi değil" ifadelerini kullandı. Böylece yarışmacının hasta olmadığı da öğrenildi.

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

SONER PAKDEMİR KİMDİR?

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacıları arasında yer alan Soner Pakdemir, aslen Giresunlu. 29 yaşında olan yarışmacı, ziraat mühendisi olmasına rağmen kendi işini yapmayarak babası ile birlikte çalışmakta ve esnaflık yapmaktadır. Soner Pakdemir kendini gurme olarak niteliyor ve dünyadaki birçok ülkeyi gezdiğini iddia ediyor.

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

Yemekteyiz Yarışmacısını Apar Topar Ekrandan Çekilen Yarışmacı Açıklama Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Instagram TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (28)

ad:

Kendini Lord saniyor zavali böyle sacma insanlari haber yapip triplere sokmayin… Bunlarin ne katkisi varmis? Tam dayaklik. .

39
1
yanıtYanıtla
Bingül teyze:

Öyle program yapınki insanlara katkı sağlasın bu programlar ne veriyor insanlara gençleri eyitici programlar yapın barış mançoyu hatırlayın Adile naşiti hatırlayın

25
3
yanıtYanıtla
Spaghetti İtaliano:

Bingül Teyze,,,senin ne işin var internette,,sen git kaza namazlarını ifa et,,azrail aniden gelirse,,kaza etme imkanın olmaz.

yanıt6
yanıt4
ersan:

sanki memleket meselesi çok önemli bir iş yapıyorlar neymiş yemektelermiş hadiyin ordan biz vatandaları meşgul etmeyin

24
0
yanıtYanıtla
,.-,:

yataga bagimli biri oldugum icin mecburen nerdeyse 7/24 tv izliyorum malesef son yillarda kalite yerlerde egitici ögretici eglendirici ve dogru dürüst bir müzik yayini dahi yok abuk sabuk ülke kültür ve ahlakina uymayan diziler yine mevzusu cogunlukla cinsellik olan yalan kurgu programlar tek bir yerden gibi samimiyetten uzak haber ve herseyin uzmani ayni suratlarla tartismalar kisacasi halka dönük hic bir kaliteli kanal kalmadi görevleri adeta halki uyutma ve uyusturma gibi bu adam cokmu önemli

23
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

renkli bir adamdı. elenmesiyle tadı kaçtı biraz yarışmanın.

2
21
yanıtYanıtla
MANAS:

baba parası yiyorum diyemiyor da .

22
0
yanıtYanıtla
Hayırdır:

Bize ne be

21
0
yanıtYanıtla
ali:

bu sonerde kim ropotaj yapın bunu merak eden bir kişi çıkarmı bize senin hayatından aman yemekten çıktığına bir üzüldük teneke çalasımız geldi bi sen eksiktin

21
0
yanıtYanıtla
İçimdeki ses:

yeni biri ünlü olmak istiyor galiba. . . . Yakında papağanlı videosuda çıkar. . . Dikkatle takip ediyorum

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title