Haberler

Yazar Kahraman Tazeoğlu, İşaret Parmağıyla Kitap Yazan Türeyen'i Ziyaret Etti

Sakarya'da yaşayan ve sadece işaret parmağını kullanarak kitap yazan Rukiye Türeyen'i Yazar Kahraman Tazeoğlu evinde ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette konuşan Kahraman Tazeoğlu, "Rukiye bir örnek, yani engellerin hiçbir şeyi engellemeyeceğinin örneği" dedi.

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde ikamet eden 38 yaşındaki Rukiye Türeyen, doğduktan 3 ay sonra menenjit geçirdi, vücudunun yüzde 98'ini kullanamaz hale geldi. Hayattan hiç kopmayan Türeyen, işaret parmağıyla 'Kanadı Kırık Meleğin Kanadına Takılanlar' isimli kitabı yazdı. Birçok kitleye ulaşan Rukiye Türeyen'i Yazar Kahraman Tazeoğlu evinde ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Rukiye'nin mutluluğu gözlerinden okundu.

"Rukiye bir örnek"

Ziyarette konuşan Yazar Kahraman Tazeoğlu, "Rukiye bir örnek, yani engellerin hiçbir şeyi engellemeyeceğin örneği. Kendisi bir kitap yazdı, bu kitabı yazmaktaki amacı öncelikle annesine bir ev almaktı. ve şimdi o uğurda adım adım ilerliyor. Tek parmağıyla yazdı bu kitabı. Şimdi o kitap raflarda, insanlar bu kitabı alıyorlar. Ama beni en çok duygulandıran şey; bir röportajında demiş ki, benim hayalim Kahraman Tazeoğlu ile tanışmak, onu çok seviyorum, onu okuyor ve örnek alıyorum demiş. Bunu duyduğum günden itibaren gelmek istedim, ziyaret etmek istedim ve bugüne nasip oldu. Geldim bugün yanındayım, hem kitabımı imzaladım hem o bana kitabını imzaladı, kaşeledi. Birde ona söz verdim, kitabından bir bölüm okuyacağım, seslendireceğim, video yapacağız. Bir daha ki kitabını da yazmaya başlamış. Şiir ve hikaye yazıyor. İnşallah ikinci kitabı da raflarda olacak. Lütfen Rukiye'ye destek olun, onun kitabını alın, onun hayallerine kavuşmasına çok az kaldı, 1-2 adım kaldı. Ona sanatçı dostlar, sizler, herkes sahip çıksın lütfen, buradan sesleniyorum. O büyük bir azmin ve mücadelenin adı Rukiye, tek parmağıyla kanıtladı bunu. Lütfen ona destek olun" dedi.

"Mutlu oldum"

38 yaşındaki Rukiye Türeyen ziyaret sonrası çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok mutluyum, ifade edemiyorum mutluluğumu anlatamıyorum. Kendisi evime gelerek beni ziyaret etti, şuanda yanımda olduğu için teşekkür ediyorum. Seni seviyorum Kahramanım. Kahraman beyin kitaplarını okudum, okumaya da devam ediyorum ve devamda edeceğim inşallah" derken, Rukiye'nin annesi Fatma Türeyen ise, "Benim kızım Kahraman Tazeoğlu'nu çok görmek istiyordu, onun hayranıydı. Kendisi gelince mutlu oldu, ben daha da mutlu oldum. Allah razı olsun, kırmadı kızımı geldi, çok sağ olsun. ve diğer ünlüleri de bekliyor benim kızım. En fazla Erkan Petekkaya'yı bekliyor. Birinci hayranını gördü inşallah o da gelir. Benim kızım mutlu oldu, bende mutlu oldum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahraman Tazeoğlu Karapürçek Sakarya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title