Haberler

Yavuz Erkmen Ereğli Köylerinde Yoğun İlgi Gördü

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen seçim çalışmaları kapsamında Çayırlı, Çaylıoğlu, Süleymanbeyler, Kızılcapınar ve Yazıcılar Köylerini gezdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen seçim çalışmaları kapsamında Çayırlı, Çaylıoğlu, Süleymanbeyler, Kızılcapınar ve Yazıcılar Köylerini gezdi. Erkmen yaptığı geziler sırasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Yavuz Erkmen parti yöneticileri ile birlikte ilk olarak Çayırlı Köyü'ne giderek burada kurulan pazarda hem esnaflarla hem de vatandaşlarla sohbet etti. 13 yıllık AK Parti iktidarının Türkiye'yi geriye götürdüğünü ifade eden Erkmen, vatandaşlardan 7 Haziran seçimlerinde oylarını MHP'ye vermelerini istedi. Erkmen vatandaşlara "Bu kez bizi deneyin. Beni ve Bakanımız Zeki Çakanı tanıyorsunuz. Bölgeye hizmetlerimiz hepinizce malum. Tecrübemiz ortada. Zonguldak'ın kalkınması için desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Erkmen daha sonra berberindekilerle Çaylıoğlu Köyü'ne geçti. Burada esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Erkmen, vatandaşlarla sohbet etti. Bölgede en büyük sorunun işsizlik olduğunun altını çizen Erkmen " " Zonguldak eskiden göç alan fakat şimdi her gün göç veren bir il haline geldi" diye konuştu. Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen'in Ereğli'de ki seçim çalışmaları kapsamında bir sonra ki durağı Kızılcapınar ve Süleymanbeyler Köyü oldu. Burada bir süre vatandaşların sorunlarını dinleyen Erkmen daha sonra ise Yazıcılar Köyü'ne geçti. Erkmen burada köylü kadınlar tarafından bozkurt işaretleri ile karşılandı. Kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Erkmen, MHP'nin iktidara yürüdüğünü dile getirdi. Vatandaşlara seslenen Erkmen "Bölgenin sorunlarını biliyoruz. Seçildiğimiz takdirde bu sorunları ortadan kaldıracağız. Zonguldak Valisi olduğum dönemde Ereğli'de ki tersanelerin açılmasında önemli katkılarımız oldu. Ama şu anda kapatıldı. Bu tersanelerimizin yeniden çalışmaya başlaması lazım. Bölgemize yatırımlar yapılması gerekiyor. Bizim partimizin adayları bölgenin sorunlarını çözebilecek bilgi birikimine sahip. 13 yıllık AKP iktidarının bölgeye neler kaybettirdiğini biliyorsunuz. Zonguldak'ın bir an önce kalkınmada öncelikli iller arasına alınması lazım" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yavuz Erkmen Zonguldak Çayırlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title