Haberler

Artvin'de yiyecek arayan boz ayılar görüntülendi

Güncelleme:

Ardahan Üniversitesi Arıcılık Teknikerleri İsmet Yıldız ve Gürhan Kara, Artvin Şavşat'ta kış uykusundan uyandıktan sonra yiyecek arayan 2 boz ayıyı görüntüledi.

Havaların ısınmasıyla birlikte kış uykularından uyanan boz ayılar yiyecek avına çıktı. Artvin'in Şavşat ilçesinde Laşet mevkiindeki ormanlık alanda inceleme yapan Ardahan Üniversitesi Arıcılık teknikerleri İsmet Yıldız ve Gürhan Kara, yiyecek arayan 2 boz ayıyı görüntüledi.

YİYECEK ARADILAR

İki arkadaş aniden karşılarına çıkan boz ayılardan önce korkmalarına rağmen cep telefonlarıyla görüntülerini çekti. Ormanlık alanda yiyecek arayan boz ayılar bir süre görüntülenmesine aldırış etmeden yiyecek arayışını sürdürdü. Daha sonra ormanlık alana giren ayı, gözlerden kayboldular.

Artvin'de yiyecek arayan boz ayılar görüntülendi

"ÇOK UYSAL OLDUKLARINI GÖRDÜK"

Ayıları cep telefonuna kaydeden İsmet Yıldız, "İlk gördüğümüzde biraz korktuk ama sonradan çok uysal olduklarını gördük. Bizleri gördükleri halde hiç aldırış etmediler. Yemek aramaya devam ettiler. Daha sonra gözden kayboldular" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

İsmet Yıldız Ardahan Şavşat Artvin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title