Haberler

Muhtar, öğrenciler uzaktan eğitimden faydalansın diye kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı

Güncelleme:

Bursa'da bir köy muhtarı evinde internet olmayan öğrencilerin uzaktan eğitimden faydalanabilmesi için ücretini kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı. Civar köylerden de öğrencilerin geldiği köyde kahvehane adeta okula dönüştü.

Bursa Keles ilçesinin Gököz köyü örnek bir projeye imza attı. Gököz Muhtarı İdris Aydın, köye sınırsız internet bağlattı. Muhtar, interneti herkese şifresiz açtı. İnternetten en çok uzaktan eğitim almak isteyip evinde interneti olmayan öğrenciler yararlanıyor. Bu hizmetten sadece Gököz'de bulunan öğrenciler değil, çevre köylerden gelen öğrenciler de faydalanıyor. Öğrenciler uzaktan eğitim alabilmek için Gököz köyüne geliyor. Köy kahvesi okula dönerken, Gököz Köyü'ne gelen öğrenciler burada sosyal mesafe kurallarına uyarak uzaktan eğitim alıyor. WİFİ özelliği bulunan internette köydeki 11 aynı noktadan yararlanma imkanı bulunabiliyor.

Muhtar, öğrenciler uzaktan eğitimden faydalansın diye kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı

ÜCRET TALEP EDİLMİYOR

Köye sınırsız internet alıp bunu herkesin hizmetine sunduklarını ifade eden İdris Aydın, "Pandemi sürecinde çocuklarımız okula gidemedi, uzaktan eğitim aldılar. Bize çok talep oldu. Köyümüzdeki kahvehaneyi ve muhtarlık merkezini öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi için tahsis ettik. İnterneti olmayan öğrenciler köyümüzdeki sınırsız internetten yararlanarak uzaktan eğitimlerini alabiliyorlar. Bu hizmetten sadece köyümüzdeki öğrenciler değil çevre köylerdeki interneti olmayan öğrenciler de faydalanıyor. Bu internetin aylık ücretini ben cebimden karşılıyorum. Kimseden hiç bir ücret talep etmiyoruz" dedi.

Muhtar, öğrenciler uzaktan eğitimden faydalansın diye kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı

KÖY HALKI MUTLU

Uzaktan eğitimlerini köy kahvesinde yapan öğrenciler ise, "Muhtarımız sağ olsun köye sınırsız internet bağlattı. Evimizde internet yok, burada ücretsiz internete girip uzaktan eğitimlerimizi alıyoruz. Muhtarımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Muhtar, öğrenciler uzaktan eğitimden faydalansın diye kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı

Muhtar, öğrenciler uzaktan eğitimden faydalansın diye kendi cebinden ödeyerek köye internet bağlattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İdris Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (34)

ALİİİ:

ALLAH RAZI OLSUN.

22
3
yanıtYanıtla
Eğitim ihtiyaçtır:

ALLAH razı olsun muhtar abiden..yanlışlıkla beğenmeme tuşuna bastım

yanıt13
yanıt2
CORÇ:

AH BE MIHTAR. SANANE NİYE CEBİN ÖDERSİN Kİ. HERKES BAKSIN BAŞININ ÇARESİNE. HAYIR KURUMUMUSUN. HAYATTA HERKES ''ÖNCE BEN'' DİYEREK YAŞAMALIDIR. NİYE BAŞKALARINI DÜŞÜNÜRSÜNÜZ Kİ?? SİZE NE AĞĞĞBİİİİ

2
18
yanıtYanıtla
Zinnu:

Senin gibi bu dunyasini dusunen bir vatandas degil ahiretini dusunmuski yapmis oyle bir iyiligi sen bu dunyada otlanmaya devam et sigir...

yanıt5
yanıt0
CORÇ:

İYİLİK İNSANIN İÇİNDEDİR. Bİ KAÇ ALKIŞ ALMAK İÇİN HERKES BÖYLE BİŞEY YAPABİLİR.

yanıt2
yanıt0
Miroğlu:

Allaha çok şükür senin gibileri az bu memleket te.

yanıt1
yanıt1
çocuklarımızı yalnız bırakmayın !!:

Devlete ne olmuş , yerel yönetim nerede bu gariban muhtarın görevimi? Tüm dünya zor bir süreçte geçerken asıl olan geleceklerimiz dediğimiz cocuklara oluyor eğitimden geri kalıyor ve durumu hayat şartı iyi olan az zarar ile cıkacak ya olmayana ne olacak . . . . . . . öyle ki Devleti yöneten veya yerel yönetimler özellikle kırsal bölgelerde yaşayan cocuklara eğitim konusunda destek vermelidir. Sonuç olarak kişi isterse yapamayacak birşey yoktur.

15
4
yanıtYanıtla
idil:

devletin ve yerel yönetimin parası gırtlağına ve suriyelilere gidiyor suriyeliye bütün imkanları sunan zihniyet kendi vatandaşını sadakaya muhtaç ediyor zehir zıkkım olsun kendinden ve çocuklarından çıkar inşallah.

yanıt8
yanıt5
0131:

barutu bulanda iyilik yaptigini zannediyordu, Rabbim simdi o cocuklarin ana babasina sabir versin. . . .

2
12
yanıtYanıtla
01:

espirini anlayamamis klavye kabadayilari birader. . . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title