Haberler

Tekirdağ Çerkezköy-Çorlu yolu Kızılpınar ışıklı kavşakta otobüs ile tırın çarpışması sonucu can pazarı yaşandı

Güncelleme:

Tekirdağ Çerkezköy-Çorlu yolu Kızılpınar ışıklı kavşakta meydana gelen kazada otobüs ile tır çarpıştı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Tekirdağ Çerkezköy- Çorlu yolu Kızılpınar ışıklı kavşakta otobüs ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada can pazarı yaşanırken, yaralanan 3 kişi olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Çerkezköy- Çorlu Kızılpınar ışıklı kavşakta öğlen saatlerinde meydana geldi. Kızılpınar'dan çıkıp Organize Sanayi Bölgesi istikametine dönmeye çalışan Talip D. idaresindeki 34 GBS 100 plakalı tır ile Çerkezköy otogarından aldığı yolcularla Çorlu istikametine seyir halindeki Kale Seyahat firmasına ait Oğuz A. idaresindeki 59 KS 445 plakalı yolcu otobüsü kavşakta çarpıştı.

Otobüs şoförü araçta sıkıştı

Kazada otobüs sürücüsü Oğuz A. araçta sıkışırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otobüs şoförü Oğuz A., ekiplerin uzun uğraşları sonrası sıkıştığı yerden kurtarılırken, yaralı Oğuz A., tır sürücüsü Talip D. ve muavin Fatih M. ise olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Jandarma ekipleri ve trafik polisleri tarafından çevrede güvenlik önlemi alırken, trafik polisleri ise tek şeritten yolun akışını sağladı. Kazayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatılırken, yaralı üç kişinin hastanede tedavisinin sürdüğü kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kızılpınar Çerkezköy Tekirdağ Çorlu Kaza Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title