Haberler

59 yaşındaki 9 çocuklu adam evlenmek için pankart astı! Şartları olaydan daha ilginç

Güncelleme:

Rize'nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin, vefat eden eşinin ardından yeniden evlenebilmek için evine pankart astı. Evlenmek için bazı şartları olan Aybicin, "Temiz bir hanım arıyorum. İmanlı birisi olacak. 60-70 kilo arası olacak azami 80 olacak. 150 kiloluk karı bana lazım değil. Leş gibi bir hanım istemiyorum. Çocuk edebilen bir hanım olursa o daha güzel. Amacım güzel bir yuva kurmak." dedi.

Rize'nin Kalkandere ilçesine bağlı Kayabaşı köyünde yaşayan ve 'Mirzab Ağa' olarak bilinen Salih Aycibin, 18 ay önce eşini trafik kazasında kaybetti. Eşinin ölümünün ardından Aycibin, tekrardan evlenmek için eş adayı bulmaya çalıştı. Araya aracı sokarak görücü usulü evlenmeye de çalışan Aycibin sonuç alamadı. Daha sonrasında evlenebilmek için çare olarak yol kenarında bulunan evinin yola bakan duvarına "Rabbim kimsenin devranını bozmasın, amin. Kendime uygun bir hanım arıyorum. Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz?" yazılı pankart astı.

59 yaşındaki 9 çocuklu adam evlenmek için pankart astı! Şartları olaydan daha ilginç

GÖREN FOTOĞRAFINI ÇEKİP SOSYAL MEDYAYA ATTI

Asılan pankartı gören vatandaşlar evin önünde çektikleri fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başlayınca Salih Aycibin, bir anda ilgi odağı haline geldi. Bu durum Salih Aycibin'e eş adayı bulmak konusunda büyük katkı sağladı fakat Aycibin şu ana kadar ki eş adaylarının hiçbirini beğenmedi.

59 yaşındaki 9 çocuklu adam evlenmek için pankart astı! Şartları olaydan daha ilginç

"80 KİLOYU GEÇMEYECEK"

Evlenmek için gelen adaylar arasında kriterlerine uygun biri olmadığını ve arayışının devam ettiğini ifade eden Salih Aycibin, "Benim hanımıma yolun üzerinde araba çarptı. Rahmetlik oldu. Ondan sonra karısız kaldım. Karıya ihtiyacım var. Bu sefer kime diyeceğim 'Bana karı bul' diye. Böyle bir pankart astım buraya. Ondan sonra kendi kendine iş gelir. Çok arayan hanımlar oldu. Bende temiz bir hanım arıyorum. İmanlı birisi olacak. 60-70 kilo arası olacak azami 80 olacak. 150 kiloluk karı bana lazım değil. Aracı olanlar vardı. Onlar da bana 'Sen seçicisin' gibi kelimeler kullandı. Bizde para sıkıntısı yok. Bana imanlı bir karı bulursanız dua ederim size. 60-70 yaşındaki karıyı ne yapacağım. İmanlı olacak bu bir ikincisi de güzel bir hanım olacak. Leş gibi bir hanım istemiyorum. Çocuk edebilen bir hanım olursa o daha güzel. 40-45 yaş arası olsa güzel olur. Benim sağlığım yerinde. Amacım güzel bir yuva kurmak. İnanıyorum ki olacak. Pankarttan sonra 100 tane karı aradı ama hiçbiri uymadı" diye konuştu.

59 yaşındaki 9 çocuklu adam evlenmek için pankart astı! Şartları olaydan daha ilginç

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kalkandere Çocuk Rize Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Murat İnce:

Kendi dersin 50 kilo kilolu birisine leş demeden önce aynaya bakması şiddetle tavsiye edilir.

169
2
yanıtYanıtla
mekanci1 genc:

Leş nedir yahu bunu goren sana gelirmi

156
3
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Valla dayı abuk sabuk saçma sapan saygısız konuşma davranışları var gibi görünüyor, 2 kuruş parası var havalarda, bir hayat arkadaşı eş demiyorda yok karıymış, leşmiş bunlar yakışıksız kelimeler, bu yüzden gelen olursada pek fazla dayanacağını sanmıyorum, kısa zaman sonra kaçar gider.

141
3
yanıtYanıtla
Ben fero:

Dayı öküz alırsın o parayla boşver napçan evlenip

117
2
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Yine bir rizeli)) abuk sabuk

109
2
yanıtYanıtla
hasan :

60 90 60 da olsun mu kendi kilona bak

94
6
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Adam sanki eşe dosta çevreye otomobil siparişi vermiş gibi 1984 model olacak, ilk sahibi tarafından fazla kullanılmamış, özellikle koltukları çok temiz olacak leş gibi olursa almam gibi mesaj vermiş.

92
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir bayana karı denmez bak ne güzel afişe hanım arıyorum yazmışın ağzından değişik çıkıyor parayla evlenecek krı pardon hanım ararsan istediğini bulamazsın bu adam bizide bozdu

83
11
yanıtYanıtla
mahmut:

Bayan değil kadın.

yanıt24
yanıt9
X Y:

Migdem bulandi yemin ediyorum...

90
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title