Haberler

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyıları sosyal yaşam alanına dönüştürdü

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyıların halka açılması amacıyla yüksek binaların yıkıldığı bölgeyi sosyal yaşam alanına dönüştürdü. Yapılan peyzaj çalışmalarıyla yeniden halkın kullanımına açılan alanda, denizde yüzme, çay bahçesi ve park alanı gibi imkanlar sunuluyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kıyıların halka açılması amacıyla yüksek binaların yıkıldığı bölgeyi sosyal yaşam alanına dönüştürdü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Altınordu ilçesi Kirazlimanı Mahallesi'nde kumsalda 17 katlı 3 blok yüksek ölçekli binanın yıkımının ardından ortaya çıkan alan, yapılan peyzaj çalışmaları ile yeniden halkın kullanımına açıldı.

Bu kapsamda denizinde yüzme, yapılan çay bahçesi ve park alanını kullanma fırsatı bulunan Çamlı Köşk Sosyal Tesislerinin hizmete girmesi dolayısıyla açılış töreni düzenlendi.

Vali Muammer Erol, törende yaptığı konuşmada, göreve başladığı günden bu yana Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı güzel işlere şahitlik ettiğini belirtti.

Bu çalışmanın hayırlı ve bereketli olmasını dileyen Erol, emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler olmak üzere herkesi kutladı.

Belediye Başkanı Güler ise Ordu'nun yeni bir sosyal yaşam alanına kavuştuğunu dile getirdi.

Bu alanın çocukluklarından bu yana yüzdükleri, balık tuttukları ve midye çıkarttıkları bir alan olduğunu anlatan Güler, "Daha sonra bu alan otel oldu. En son ise çok katlı binalar yapıldı. O binalar kıyı kenar çizgisini aştığı için alınan mahkeme kararı ile yıkımını gerçekleştirdik. Daha sonra bu alanı tekrar halkın kullanımına açtık. Şu an açılışını yaptığımız bu alanın altında 20 bin metrekare kapalı alan var. Bu alanı da farklı çalışmalarla değerlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Güler, açılışını yaptıkları bu alanın 12 bin metrekareden oluştuğunu vurgulayarak, "Bu alanın kumsalında denize giren, gölgesinde çay bahçesinde dinlenen, park alanını ailece kullanan vatandaşlar, deniz ve doğanın tadını çıkarıyor. 24 saat canlı olan bu alanın şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Yaşam

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Belediye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title