Haberler

Milletvekili Ceylan'dan engelli genç kıza tekerlekli sandalye

Güncelleme:

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan Merve Kara'nın bu isteğini yerine getirdi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, kendisinden tekerlekli sandalye talebinde bulunan Merve Kara'nın bu isteğini yerine getirdi.

Milletvekili Ceylan, 26 yaşındaki Merve Kara'yı Gülabibey mahallesinde bulunan evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyesini kendi elleri ile teslim etti.

Daha önce Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'dan tekerlik sandalye talebinden bulunduğunu belirten Merve Kara, talebine karşılık veren Ceylan'a teşekkür etti.

Tekerlik sandalyesi olmadığı için evde hapis kaldığı günler olduğunu belirten Kara, "Beni bu dertten kurtaran milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan'a çok teşekkür ederim. Kendisinden Allah razı olsun" dedi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'da, nerede bir mağdur olsa onun yanında yer almak bizlerin görevidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, mazlumun ve mağdurun yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Kendisine ulaşan Çorumlulara yardım etme gayreti içerisinde olduğunu kaydeden milletvekili Ceylan, "Günün 24 saati telefonum açık. Tüm hemşehrilerimizin hizmetindeyim" şeklinde konuştu.

Ahmet Sami Ceylan'ın, Merve Kara'yı ziyaretinde, Çorum Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak ve Gülabibey Mahallesi muhtarı Hasan Belli'de hazır bulundu.

Ziyarette Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ertuğrul Kazak, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'a, Engellilerin sorunları ve çözüm önerilerinin bulunduğu birde rapor sundu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

AHMET SAMİ CEYLAN Milletvekili AK Parti Çorum Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title