Haberler

Malatya'da depremde itfaiye aracı sallandı

Güncelleme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, bir itfaiye aracının deprem sırasında sallandığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAHRAMANMARAŞ merkezli 7.6 büyüklüğündeki ilk depremde Malatya'da, İtfaiye Daire Başkanlığı içerisinde park halinde bulunan 16 tonluk aracın sallanması güvenlik kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, bir yandan afet konutları yükselirken, diğer taraftan ise ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor. 6 Şubat'ta yaşanan depremin üstünden 7 ay geçmesine rağmen o güne ait güvenlik kameraları çıkmaya devam ediyor. Saat 4.17'de meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki deprem, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda da şiddetli hissedildi. Park halinde bulunan 16 ton ağırlığındaki itfaiye aracının, depremin etkisiyle sağa sola sallanması güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir itfaiye erinin sallanan aracı tutmaya çalışması da yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kahramanmaraş Malatya İtfaiye Deprem Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title