Haberler

Konya'da 12 Katlı Binada Çıkan Yangın Söndürüldü

Güncelleme:

Konya'da bulunan 12 katlı bir binada çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangın sırasında dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Konya'da 12 katlı bir binada çıkan yangın söndürüldü, dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Merkez Meram ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi Zeynettin Sokak'taki Altın Damla Konutlarında bulunan 12 katlı binanın 8. katında Osman B'ye ait dairede henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Ev sahibinin evde bulunmadığı sırada çıkan yangın bir süre sonra 9. kata da sıçradı. Komşuların haber vermesi üzerine Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldi.

Yangının bulunduğu bina ve bitişiğindeki binada oturanlar kısa sürede tahliye edildi, çevredeki sokaklar araç trafiğine kapatıldı.

Yangın sırasında dumandan etkilenen 4 bina sakini, komşuları ve sağlık ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin müdahalesi sonucu söndürülen yangında, binanın 8. katı ile üst katlarında hasar meydana geldi.

Öte yandan yangın çıkan binanın 9. katında ikamet eden eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın annesi Samiye Elvan'ın da dumandan etkilenenler arasında olduğu öğrenildi.

Dumandan etkilenenlerin durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: AA / Yaşam

Konya İtfaiye Acil Durum Hastane Kaza Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title