Haberler

Gizli hayırsever veresiye defterini satın aldı

Güncelleme:

- Gizli hayırsever veresiye defterini satın aldı Amasya'nın Merzifon ilçesinde gizli bir hayırsever, ihtiyaç sahiplerinin 3-4 seneden beri ödeyemediği market borçlarının tamamını ödedi.

- Gizli hayırsever veresiye defterini satın aldı

AMASYA - Amasya'nın Merzifon ilçesinde gizli bir hayırsever, ihtiyaç sahiplerinin 3-4 seneden beri ödeyemediği market borçlarının tamamını ödedi.

İsminin bilinmesini istemeyen bir hayırsever vatandaş, Eski Cami Mahallesi Muhtarı Burhan Erol'un işlettiği markete müşteri gibi geldi. Market işletmecisi Erol'a marketten veresiye alışveriş yapanların olup olmadığını ve borçlarını ödenip ödenemediklerini sordu. Markete 3-4 seneden kalma borcu bulunanların olduğunu öğrenen hayırsever vatandaş, veresiye defterindeki bütün alacakların hepsinin hesaplanmasını istedi. Mahallelinin bütün borçlarını ödeyen o hayırsever, örnek davranış sergileyip marketten ayrıldı.

Borcu ödenen kişilerin çok mutlu olduğunu aktaran Erol, "Bir vatandaş geldi ve yardımda bulunmak istediğini söyledi. Benden veresiye defterindeki borçların hepsini toplamamı istedi. Mahalle sakinlerimizin borçlarının tamamını kapattı. Borcunun ödendiğini öğrenen ihtiyaç sahibi aileler ilk önce bu duruma inanamadılar. Böyle bir iyiliğin yapıldığına çok şaşırıp, çok memnun oldular. Adını bile bilmediğimiz o iyi insandan Allah ondan razı olsun" diye konuştu.

O yardımseverin bir Hızır gibi markete gelip borçları ödeyip gittiğini ve ismini bile paylaşmadığını aktaran Aziz Özyahni, "Buraya Hızır gibi iyi kalpli birisi geldi. Bu markete borçları olan bütün insanların borçlarını ödedi gitti. Adını sanını da bilmiyoruz. Allah ondan razı olsun kesesine bereket" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Burhan Erol Amasya Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title