Haberler

Gelincik çiçeklerinin Süphan Dağı ile oluşturduğu manzara hayran bırakıyor

Güncelleme:

Bitlis'in Ahlat ilçesinde açan gelincik çiçeklerinin Süphan Dağı ile oluşturduğu manzara görsel şölen sunuyor. Ahlat-Malazgirt yolu üzerinde bulunan tarlalarda açan kırmızı gelincik çiçekleriyle güzel manzaralar oluştururken, doğa fotoğrafçıları da gelincik tarlaları ve Süphan Dağı'nın bütünleşmesiyle ortaya çıkan eşsiz manzarayı fotoğraflıyor.

Gelincik çiçeklerinin Süphan Dağı ile oluşturduğu manzara hayran bırakıyor

BİTLİS Bitlis'in Ahlat ilçesinde açan gelincik çiçeklerinin Süphan Dağı ile oluşturduğu manzara görsel şölen sunuyor.

Bitlis'in Adilcevaz, Van'ın Erciş ve Ağrı'nın Patnos ilçeleri sınırlarında bulunan ve Türkiye'nin üçüncü yüksek dağı olma özelliği taşıyan Süphan Dağı, her mevsim farklı güzelliğe bürünüyor. 4 mevsimde de zirvesinde kar görülen ve ihtişamıyla insanları büyüleyen Süphan Dağı, şu sıralar açan gelincik çiçekleriyle seyrine güzel manzaralar oluşturuyor.

Ahlat- Malazgirt yolu üzerinde bulunan tarlalarda açan kırmızı gelincik çiçekleriyle güzel manzaralar oluştururken, doğa fotoğrafçıları da gelincik tarlaları ve Süphan Dağı'nın bütünleşmesiyle ortaya çıkan eşsiz manzarayı fotoğraflıyor. Gelincik çiçeklerinin Süphan Dağı ile oluşturduğu manzarayı fotoğraflayan doğa fotoğrafçısı Şahin Şerefoğlu, Süphan Dağı'nın manzarasını kırmızı gelincik çiçekleriyle bütünleştirip arşivlerine eşsiz fotoğraflar katmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şerefoğlu, "Burası Çok nefis bir gelincik tarlası. İçinde mor çiçeklerin, kırmızı ve beyaz gelinciklerin ve sarı çiçeklerin olduğu çok güzel bir manzarayla karşılaştık. Arkamızda gördüğünüz gibi karlarla kaplı Süphan Dağı, ön tarafta Van Gölü var. Fotoğraf sever arkadaşlarımızı mutlaka buraya fotoğraf çekmek için davet ediyoruz. Her sene bu mevsimde daha yeni açılmış ve 10 gün daha devam eder. Bu manzaraları kaçırmamalarını diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Süphan dağı Malazgirt Bitlis Ahlat Şölen Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title