Haberler

Gaziemir Belediyesi'nden Babalar Günü'ne özel etkinlik

Güncelleme:

Gaziemir Belediyesi'nin Babalar Günü'nde düzenlediği 'Babalar ve Çocukları Yarışıyor' etkinliğinde, çocuklarla babaları parkurda mücadele verdi. Yarışmada birinci olanlara 2 bin liralık, ikinci olanlara bin 500 liralık, üçüncülere de bin liralık hediye çeki armağan edildi.

Gaziemir Belediyesi'nin Babalar Günü'nde düzenlediği 'Babalar ve Çocukları Yarışıyor' etkinliğinde, çocuklarla babaları parkurda mücadele verdi.

Gaziemir Belediyesi tarafından Babalar Günü'ne özel düzenlenen ve babaları çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir rekabete ortak eden 'Babalar ve Çocukları Yarışıyor' etkinliği ilgi gördü. Babalar ve çocukların yarıştığı etkinlik, çocukların yaş gruplarına göre üç kategoride düzenlendi.

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda hazırlanan parkurda mücadele veren babalar ile çocukların yarışı, renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılanlar, dereceye girmek için kıyasıya mücadele verdi.

Yarışmada, 2014-2015 doğumlular kategorisinde; Osman Tarık-Şafak Tarık birinci, Sercan Çelik-Alp Çelik ikinci, İlker Fener-Kaan Fener üçüncü oldu. 2012-2013 doğumlular kategorisinde; Hüseyin Şanver- Erdem Şanver birinci, Oğuzhan Yücel-Erke Yücel ikinci, Akif Taşkın- Edanur Taşkın üçüncü oldu. 2010-2011 doğumlular kategorisinde; İlker Fener-Furkan Fener birincilik, Gökhan Akın-Koray Akın ikincilik, Cengiz Aydın-Merve Aydın üçüncülük kazarak yarışmayı tamamladı.

Yarışmada birinci olanlara 2 bin liralık, ikinci olanlara bin 500 liralık, üçüncülere de bin liralık hediye çeki armağan edildi.

Etkinliğe katılan çocuklara ve babalarına teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, "Babalık çok kutsal bir görev. Çocuklarımızı sağlıklı bir şekilde büyütmek ve yarınlara hazırlamak için hepimize çok büyük görevler düşüyor. Çocuklarına doğru yolu gösteren, onlar için alın teri döken, hayat boyu sevgisini ve desteğini esirgemeyen tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Gaziemir Belediyesi Babalar Günü Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title