Haberler

Eskişehir Deprem Çalışma Grubu bir araya geldi

Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların deprem konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilebilecek çalışmalar ele alındı.

Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların deprem konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirilebilecek çalışmalar ele alındı.

Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşık 3 aydır deprem konusunda çalışmalar yürüten Eskişehir Deprem Çalışma Grubu bir araya geldi.

Toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Eskişehir Deprem Çalışma Grubu'nu oluşturan Jeoloji Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Prof. Dr. Can Ayday, araştırmacı yazar Gürcan Banger, Eskişehir geçmiş dönem milletvekillerinden eğitimci Murat Kahyaoğlu, Türkiye Küçük Millet Meclisi adına Sevim Şahin ile mahalle muhtarları ve azalar katıldı. Toplantıda Banger, deprem konusunda gerçekleştirilebilecek bilinçlendirme çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Yaklaşık 3 aydır süren çalışmalar neticesinde pilot mahalle olarak belirlenen Hoşnudiye, Ertuğrulgazi, Eskibağlar ve Sazova Mahallelerinin muhtar, aza ve vatandaşlarının da katıldığı toplantıda, bina yöneticilerinden apartman görevlilerine kadar kapsayıcı bir çalıştay gerçekleştirilmesi üzerinde duruldu.

"Hazırlıklı olmamız gerekiyor"

Toplantıda söz alan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da deprem konusunda farkındalık oluşmasının önemine dikkat çekti ve "Deprem konusunda önemli bir çalışma gerçekleştiriliyor. Mahalle muhtarlarımızın da burada olması çok önemli. Deprem ile ilgili herkesin bilmesi, yapması gereken şeyler var. Bu çalışma da tam olarak bunu hedefliyor; her mahallede, herkesin üzerine düşen görevler var. Allah korusun, deprem olmasını elbette istemeyiz ama hazırlıklı olmamız gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Malatya'ya, deprem bölgesine de bizzat gittim. 6.8'lik depremin etkinlerini yerinde gördüm. Biz de var gücümüzle depreme karşı hazırlıklı olmalıyız. Bu çalışmayı gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum, biz de Tepebaşı Belediyesi olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Etap etap, mahallelerde çalışmalarımız devam edecek. Deprem farkındalığını oluşturmak için el birliği ile çalışacağız" diye konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Aydoğmuş'un da bulunduğu toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ahmet Ataç Eskişehir Tepebaşı Haberler

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Mbappe sonrası planlar değişti! Real Madrid'den Arda Güler kararı

Canlı yayında 'Dilan Polat cezaevinde değil' sözlerine soruşturma başlatıldı

Canlı yayında "Dilan Polat cezaevinde değil" sözlerine soruşturma başlatıldı

Bakmadan Geçme

Dilan Polat cezaevinden çıktı mı? Dilan Polat'a ne oldu? Resmi Gazete bugün (6 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 6 Haziran dün gece deprem mi oldu? Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title