Haberler

Dedesinin Yaptırdığı Tren Köprüsü Altında Karşılandı

34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han’ın torunu şehzade Orhan Osmanoğlu Bilecik’in Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

34. Osmanlı Padişahı Sultan İkinci Abdülhamid Han'ın torunu şehzade Orhan Osmanoğlu Bilecik'in Osmaneli ilçesini ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Şehzade Orhan Osmanoğlu'nu dedesinin yaptırdığı tarihi tren köprüsü ve Hicaz Demiryolu altında karşıladı. Yaklaşık 45 kişilik bir kafile ile Osmaneli ilçesini ziyaret eden şehzadeye, Osmaneli'nde fotoğraf çekmek için bulunan Cumhurbaşkanı'nın fotoğraf sanatçısı Cemil Şahin de eşlik etti.

Şehzade Orhan Osmanoğlu, dedelerinin eserlerinin bulunduğu ve 1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti olan Osmaneli'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. En kısa zamanda Osmaneli'ye diğer şehzadelerle birlikte ziyarette bulanacakları sözünü verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise, bu ziyaret organizasyonunu gerçekleşmesini sağlayan Cemil Şahin'e ve asistanına çok teşekkür etti. Orhan Osmanoğlu'nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Osmaneli için yeni hazırlatılan kitap ve plaket hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

İkinci Abdülhamid Orhan Osmanoğlu Osmaneli Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title