Haberler

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay'dan ilk sözler: Sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz

Güncelleme:

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterdiği Cemil Tugay'dan ilk açıklama geldi. Tugay, "Gözbebeğimiz İzmir'in daha parlak bir geleceğe sahip olması için yola çıkıyoruz. Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir'i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız." dedi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay yaptığı ilk açıklamada, "Gözbebeğimiz İzmir'in daha parlak bir geleceğe sahip olması için yola çıkıyoruz. Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir'i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız." ifadelerini kullandı.

CHP'NİN İZMİR ADAYI CEMİL TUGAY OLDU

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel'in başkanlığında İzmir gündemiyle bir araya geldi. MYK'nın ardından yapılan Parti Meclisi (PM) toplantısında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına karar verildi.

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay'dan ilk sözler: Sorunlara kalıcı çözümler üreteceğizCemil Tugay

"İZMİR'İ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ"

Mevcut başkan Tunç Soyer'in yerine aday gösterilen Tugay'dan ilk açıklama geldi. Tugay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli İzmirliler, Gözbebeğimiz İzmir'in daha parlak bir geleceğe sahip olması için yola çıkıyoruz. Bugün buradan tüm İzmirlilere, İzmir'de yaşayan herkes için, hiç durmadan çalışacağımızın sözünü vermek istiyorum. Sorunlara kalıcı çözümler üretecek, İzmir'i geleceğe taşıyacak ve çok çalışacağız. Gururluyuz, heyecanlıyız ve hazırız. Şimdi hep birlikte, İzmir için daha ileriye!"

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay'dan ilk sözler: Sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Cemil Tugay Sözler İzmir Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Merdan:

Bi sen eksiktin.

45
6
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Bunu da görelim. Terörist ler İzmiri ormanlarını yaktı da tunç soyer bir kelime edemedi.

yanıt2
yanıt0
Ali Kılıç:

Ben terlik değilim

12
0
yanıtYanıtla
Gökhan Yüksek:

7 GÖBEK CHPLİYİM. DİKİLİ DE YAZLIĞIMIZ VAR CHP İZMİR DE ÇOK KÖTÜ.

1
0
yanıtYanıtla
Ali Teke:

İkiside eğreti duruyor be ya

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title