Haberler

Bilecik'te Gıda Denetimleri

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, il genelinde geçen yıl 2 bin 515 işletmede gıda denetimi gerçekleştirdiklerini, bu denetimler sonucunda 55 işletmeye cezai işlem uygulandığını açıkladı.

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, il genelinde geçen yıl 2 bin 515 işletmede gıda denetimi gerçekleştirdiklerini, bu denetimler sonucunda 55 işletmeye cezai işlem uygulandığını açıkladı.

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2017 yılı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü faaliyetleri ile ilgili çalışmaların değerlendirilmesi, 2018 yılı faaliyetlerinin planlanması ve karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi alışverişi yapılması amacıyla bir toplantı düzenledi. Toplantıya Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, Bilecik İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli, Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Eyüp Gültekin ile şube personeli ve Bozüyük, Pazaryeri, Osmaneli, Söğüt İlçe Müdürleri ve gıda ve yem hizmetlerini yürüten personeller katıldı.

Toplantıda konuşma yapan İl Müdürü Yıldız, "Gıda denetimleri açısından 2017 yılını başarılı bir yıl olarak geçirmiş bulunmaktayız, en azından bütün işletmelerin bir kez denetlendiği, bu çerçeveden baktığımızda güvenilir gıdaya erişimde sıkıntı olmadığını belirtmek isterim. İlimizde toplam bin 992 işletmemiz olup, 2017 yılı içerisinde 2 bin 515 denetim gerçekleştirmiş bulunmaktayız, bu denetimler sonucunda 55 işletmemize cezai işlem uygulanmıştır. Ayrıca işletme denetimi esnasında hijyen ve gıda güvenliğini riske atan durumlarda sıfır toleransla yaklaşılması gerekmektedir. Yapılan denetimlerde idari yaptırımların yanı sıra işletme çalışanlarına gerekli eğitim ve bilgilendirilmelerin yapılmasını da dikkat etmenizi sizlerden istiyorum. 2018 yılının güvenilir gıdaya erişim açısından başarılı bir yıl olması temennisinde bulunuyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Toplantı, tüm gıda denetimi personelinin yaşadığı sıkıntılar ve çalışmaların geneli ile alakalı bilgi alışverişi yapılmasının ardından sona erdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hacı Dursun Yıldız Bilecik Bozüyük Eyüp Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title