Haberler

Bahçelievler'de Babalar Günü'ne Özel 'En Baba Fest' Etkinliği Düzenlendi

Güncelleme:

Bahçelievler'de Babalar Günü'ne özel 'En Baba Fest' etkinliği düzenlendi.

Bahçelievler'de Babalar Günü'ne özel 'En Baba Fest' etkinliği düzenlendi. Çeşitli oyun alanlarının kurulduğu festivalde; çocuklar ve babalar keyifli vakit geçirme imkanı buldu. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da festival alanını gezerek babaların Babalar Gününü kutladı.

Bahçelievler Belediyesi, Babalar Gününe özel festival düzenledi. Bugün saat 14.00 ile 18.00 arasında Milli Egemenlik Parkı'nda gerçekleşen En Baba Fest'te; oyun parkuru, basket makinesi, futbol dart, zıp zıp evi, langırt masası, subsoccer masası, mini bowling, buz adam kaydırak, Donald Duck, truck kaydırak, çeşitli yarışmalar, yüz boyama, hatıra fotoğrafı stantları, ikramlar ve daha birçok aktivite yer aldı. Festival 20.30'da Cengiz Kurtoğlu'nun sahne almasıyla son bulacak.

"ÇOCUKLARLA BABALARI BULUŞTURUYORUZ"

Başkan Dr. Bahadır Hakan Bahadır, "Bugün bildiğiniz gibi Babalar Günü. Tüm babaların Babalar Gününü kutluyorum. Gerçekten anne olmak farklı bir şeydir. Annenin hakkı ödenmez ama babaların da bir hakkı var. Ben de özellikle kendim de bir baba olaraktan. Babalar da anneler kadar olmasa da çocuklar için uğraşıyorlar. Ben tüm babalara teşekkür ediyorum. Biz de Bahçelievler Belediyesi olarak burada ilk önce gündüz Babalar Günü Festivali yapıyoruz. Çocuklarla babaları buluşturuyoruz. Beraber eğlenmelerini, o iş hayatında koşturmaca da bazen çocuklarıyla ilgilenemeyen babaları pazar günü bu güzel havada bir araya getiriyoruz. Çocuklara ikramlarımız var. Sonra babalara yapacakları organizasyonlar var. Bahçelievler bugün cıvıl cıvıl.  Milli Egemenlik parkına tüm komşularımı bekliyorum. Ayrıca akşama da baba bir sanatçı var burada, Cengiz Kurtoğlu… Tüm Bahçelievler'i buraya bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

"YORGUNLUĞUMUZU ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜŞÜYLE ATIYORUZ"

Festival alanına çocuklarıyla gelen baba Ahmet Duymaz, "Çocuklarımla bugün çok güzel vakit geçiriyorum. Çocuklarıma da burası değişiklik oldu. Bizim hayatımız çalışmakla geçiyor. Haftada bir günümüzü çocukları ayırıyoruz. Bugün de burada güzel eğlendik. Kızımla oğlumla vakit geçirdik. Eve gidince de yine kutlama yapacağız. Bana sürpriz yapmışlar ama henüz ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

"ONLAR MUTLU OLDUĞU SÜRECE BİZ DE MUTLU OLUYORUZ"

Baba Ferit Akça ise şunları söyledi: , "Babaların en mutlu günü, çocuklarıyla geçirdiği vakittir bence. Onlar mutlu olduğu sürece biz de mutlu oluyoruz. Onların eğlencesiyle biz de mutluyuz. Yorgunluğu onların sayesinde atıyoruz. Bugün de belediyemizin düzenlediği etkinlik çocuklarla beraber vakit geçiriyoruz, mutlu oluyoruz. Bugün aslında biraz evde vakit geçirdik ilk başta. Ardından etkinliğe geldik. Onlar mutlu oluyor, video, fotoğraf çekiyoruz. Onlar bizde bir hatıra olarak kalıyor. Biz de yorgunluğumuzu onların gülüşüyle atlıyoruz"


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Bahçelievler Babalar Günü Baba Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title