Haberler

Atatürk ve Cumhuriyet Pulları Beğeni Topluyor

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile hazırlanan Atatürk ve Cumhuriyet temalı pul koleksiyonu vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin katkıları ile hazırlanan Atatürk ve Cumhuriyet temalı pul koleksiyonu vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Atatürk ve Cumhuriyet temalı pul koleksiyonu, belediye binasında bulunan sergi salonunda ziyaretçilerin akınına uğruyor. Koleksiyonerler 17. Dönem Amasya Milletvekili Arsan Savaş Arpacıoğlu ve Anayasa Mahkemesi önceki başkanlarından Yekta Güngör Özden'in arşivinden pulların ve gravür Atatürk resimleri koleksiyonu ile Cumhuriyet dönemine ait altın ve gümüş para koleksiyonunun da yer aldığı sergi birçok nadide eseri bünyesinde barındırıyor. Koleksiyonerlerden Arsan Savaş Arpacıoğlu, serginin Eskişehirliler tarafından ilgi görmesine çok sevindiklerini söyledi. Arpacıoğlu, "Başta bu güzel salonu bize açtığı için Ahmet Ataç olmak üzere Eskişehirlilere çok teşekkür ederim. 29'uncu sergimi Eskişehir'de açmaktan çok mutluyum. Çünkü 65 yıla dayanan emeğimi vatandaşlar da görme imkanı buluyor" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 7 bin nadide pul ve eserden oluşan sergi Eskişehir'den önce, ikisi Anıtkabir'de olmak üzere Ankara, Amasya, Samsun, Antalya, Kuşadası, Mudanya ve İstanbul'da birçok kez görücüye çıkmıştı. Koleksiyonda yer alan en eski pulun 1920 yılına ait olduğu ve kıymetli gravür Atatürk resimleri koleksiyonu ile Cumhuriyet dönemine ait altın ve gümüş para koleksiyonunun da teşhir edildiği sergi, 10 Kasım tarihine kadar Tepebaşı Belediyesi Sergi Salonu'nda görülebilecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet Tepebaşı Yaşam Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Düzce, Sakarya ve Sinop'ta denize girişler yasaklandı

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Özgür Özel: Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapacak düzenleme hazırlığındalar

Bakmadan Geçme

İspanya - Macaristan maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İspanya - Macaristan maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Gümüşhane Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gümüşhane Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Giresun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Giresun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Gaziantep Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Gaziantep Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Eskişehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Eskişehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çorum Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çorum Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Erzincan Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Erzincan Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Elazığ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Elazığ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çankırı Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çankırı Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Çanakkale Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Çanakkale Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bursa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bursa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bolu Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bolu Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bitlis Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bitlis Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bingöl Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bingöl Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Bilecik Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? 16 Haziran Pazar Bilecik Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
THY 'Baruthane Pilavcısı' Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

THY "Baruthane Pilavcısı" Şahin'e 1 yıl boyunca bilet satmayacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title