Haberler

Yasak Elma Dizisinin İlişki Haritası Sosyal Medyada Olay Oldu

Güncelleme:

FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından paylaşılan ilişki haritası, dizinin takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

FOX ekranlarından yayınlanan Yasak Elma dizisinin sosyal medya hesabından paylaşılan ilişki haritası takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Yasak Elma Dizisinin İlişki Haritası Sosyal Medyada Olay Oldu

BÜYÜK ELEŞTİRİLERE MARUZ KALDI

Yasak Elma son günlerde adından sıkça söz ettiren dizilerden biri haline geldi. Pazartesi günü karşısında zorlu rakipleri olmasına rağmen reyting listelerinde zirveyi zorlayan dizide son yaşananlar ise izleyiciye 'yuh artık' dedirtti. 2 sezondur başarılı bir şekilde FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi Yasak Elma'da işler giderek sarpa sarmaya başladı. Senaristlerin değişmesi, diziye yeni karakter ve hikayelerin girmesi dizinin seyrini bambaşka yerlere taşıdı. Dizi özellikle son bölümlerinde izleyicinin aldatmayı özendiriyor, çiflerin birbirine yalan söylemesini normalmiş gibi gösteriyor eleştirilerine maruz kalıyor.

Yasak Elma Dizisinin İlişki Haritası Sosyal Medyada Olay Oldu

SON BÖLÜMLERDE NE OLMUŞTU

Başrol oyuncularından Talat Bulut'un adının taciz iddialarına karışmasının ardından dizi büyük kan kaybı yaşadı. Hatta dizinin 2. sezonun ortasına gelmeden erken final yapacağı bile söylendi. Tüm bu iddiaların üzerine harekete geçen yapımcılar dizinin senaristini değiştirdiler ve diziye yeni karakterler eklediler. Bunlardan biri de Halid'in eşi Yıldız'ın eski sevgilisi Kemal oldu. Diziye şöfor olarak giren Kemal'ın zamanla zengin bir iş adamı olduğu ortaya çıktı.

Halid'in ilk eşi Ender ile işbirliği yapan Kemal'in amacı ise Halid'in 3. eşi olan Yıldız'ı tekrar elde edebilmek yarım kalan evlilik hayalini tamamlayabilmekti. Evlilik formalite bile olsa Zeynep ve Alihan aşkı yarım kaldı. Tabii ki dizideki entrika bununla bitmedi. Halid'in kızı ile yakınlaşan Kemal'i bu kez Yıldız kıskanmaya başladı ve içindeki Kemal aşkı tekrar başladı. Zaman zaman eski eşi Ender ile sevişen Halid ise Yıldız'ın her şeyi öğrenmesi sonucu özür diledi ve ilişkilerine devam etme kararı aldılar...

SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Seyircinin artık beynini iyice yakan ve bu kadar da olmaz dedirten son olay ise Kemal ile Yıldız arasında yaşandı. Özelllikle 17 Aralık pazartesi günü yayınlanacak 27. bölümde ise bolca Kemal ile Yıldız'ın öpüşme sahnelerini izleyeceğiz gibi... Hal böyle olunca izleyicinin artık iyice kafası karıştı. Kim kiminle sevgili, kim kiminle birlikte oldu her şey birbirine girdi. Diziyi de ti'ye alan seyirciler Yasak Elma'nın ilişki haritasını çıkardı sosyal medyada geyikler döndü.

Yasak Elma Dizisinin İlişki Haritası Sosyal Medyada Olay Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (33)

Brütüs:

Fıstık gibi dizi. Derdiniz ne anlamadım. Her şeye de özenmeyin. Aklınızı kullanın arada sırada. Ne günlere kaldık ya.

5
16
yanıtYanıtla
mühendis:

bence sende akıl da yok

yanıt0
yanıt1
ZİHİNSEL ENGELLİ:

ALLAHA İNANIYORUM AMA KENDİSİ SADİST BİRİDİR YANİ ACIDAN ZEVK ALIYOR KEYFİNİ ÇIKARIYOR HAYAT ONA GÜZEL OH NE GÜZEL ADALET YOK HERKESE EŞİT ADALET UYGULAMIYOR MESELA NORMAL VE ENGELLİLER ZENGİN VE FAKİRLER HASTA VE SAĞLIKLILAR KENDİSİ 7 KAT GÖKLERİN ÜSTÜNDE OLAN ARŞIN ÜSTÜNDEDİR ONUN TAHTINI 4 MELEK TUTUYOR SADECE KEYİF ÇATLIYOR BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.

2
14
yanıtYanıtla
BEYZA:

ZATEN BU İSİMLE YAZAN BİRİNİN BÖYLE SAÇMALAMASINA ŞAŞMAMAK LAZIM.SEN DİNSİZ BİR ATEİST OLMALISIN.EMİNİM Kİ ŞEYTAN BU SÖZLERİNİ DUYSAYDI SENI BU KADAR KÖTÜ SAPTIRDIĞI İÇİN SANA HAYRAN KALIRDI.LANET OLASI PİS MELĞUN.

yanıt4
yanıt1
VEBA:

ÇAĞDAŞLIK ADI ALTINDA FUHUŞ. . . ZİNA YANİ AÇIK SÖLÜM

14
1
yanıtYanıtla
Meyremce:

Bu saçma diziler aile yapımızı zedeliyor ve meşrulaştırıp özendiriyor . Bütün dizilere ilaki bir ahlaksız konu yerleştiriyorlar

12
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Filim İzlemeyin,,,,Belgesel İzleyin Beyler ve Bayanlar.

10
3
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen Hocam

yanıt2
yanıt0
M.T:

RTÜK '' Ü GÖREVE DAVET EDİYORUM BU ÜLKENİN Bİ VATANDAŞI OLARAK ARTIK T. V LERDE BU KADAR HERŞEYE İZİN VERİLMEMELİ TOPLUMU BOZAN ŞEYLER ÇOK VAR ARTIK EKRANLAR DA AİLECEK İZLENECEK ÇOK AZ ŞEY VAR LÜTFEN YAAA

10
3
yanıtYanıtla
Helal Lokma:

Eski Türk filimlerinden iyidir. sürekli gazoza ilaç sahnesimi izleyeceğiz. bence güzel ve farklı yanlışları görün ve siz hata yapmayın diyor. Algı meselesi ben böyle anlıyorum ama sizi bilemem. sonuna kadar devam çok güzel insanlar ve karakterler var.

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title