Haberler

Yarım asırlık rüya gerçekleşti

Güncelleme:

Vatandaşlar tarafından 53 yıl önce kazma ve kürekle açılan bağlantı yolu, konforlu sıcak asfalt yol olarak hizmete sunuldu.

Vatandaşlar tarafından 53 yıl önce kazma ve kürekle açılan bağlantı yolu, konforlu sıcak asfalt yol olarak hizmete sunuldu.

1960'lı yıllarda vatandaşların kazma kürekle açarak yaptığı Fatsa'ya bağlı İslamdağ- Beyceli- Fizme ile Kumru ilçesine bağlı Fizme-Kurtuluş-Yalnızdam bağlantı yolu Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi'nin koordineli çalışması sonucu 53 yıl sonra sıcak asfalt konforuna kavuştu.

Alt yapısı ve 12.5 kilometre sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan grup yolunda şimdi de 12.5 kilometre beton V kanalı çalışmasına başlandı. Yapılan beton V kanalı sıcak asfaltı yağmur suyundan koruma görevi görecek. İslamdağ - Beyceli - Fizme ile Fizme-Kurtuluş-Yalnızdam bağlantı yolunda 5.5 kilometre beton V kanalı çalışmasının 2020 yılı sonuna kadar tamamlanacak. Geri kalan 7 kilometresi de 2021 yılı başında ihale edilecek. Güzergahta yapılan çizgi çalışması da yola ayrı bir güzellik kattı.

Yol medeniyettir anlayışıyla nice yollar yaptık

"Yol medeniyettir" anlayışıyla nice yollar yaptık diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Kırsal mahallerimizde yaşayan vatandaşlarımızın mahallesine daha sağlıklı ulaşmalarını sağlamak amacıyla, canla başla çalışıyoruz. Yaptığımız yollarla nice insanlarımızı birbiriyle buluşturduk. Yol yaparken geriye bakmadan asırlık yollar yapıyoruz. Biz dönemimizde artık yol çakıllama işleri sona erecek demiştik. Hamdolsun söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Evladiyelik beton yol ve sıcak asfaltlı yol yaparak şehrimizin en uzak noktalarına bile konforlu yol hizmeti sunuyoruz. İlçemize desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Güler ve ekibine çok teşekkür ederim" dedi.

Beyceli mahallesi Muhtarı Mustafa Cezan İslamdağ - Beyceli - Fizme ile Fizme-Kurtuluş-Yalnızdam bağlantı yolundan 5 bin insanın faydalandığını belirterek, "Marifet iltifata tabidir. Yolumuzun yapılmasında katkısı olan başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'e, Milletvekilimiz Ergün Taşcı'ya, Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar'a, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanımız Abdülkadir Hatipoğlu'na, Fatsa Ulaşım Daire Şefimiz Mustafa Karakuş'a, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan'a şahsım ve Beyceli Mahallesi adına teşekkür ederim" diye konuştu.

Beyceli Mahallesi sakinlerinden olup Fatsa'da esnaflık yapan Adnan Sarıhan isimli iş insanının da yol çizgilerinin çizilmesi ile sosyal medyada "Paris değil Beyceli" şeklinde paylaşım yapması yapılan çalışmanın oldukça güzel olduğunu gözler önüne serdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İslamdağ Fizme Fatsa Ordu Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (1)

Halil guneş:

Bak ben buraya yazıyorum burnu kırılan muhabir davasından vaz geçecek devlette bırakacak millet ACC ben yemek içmek biye ait 45 yaşındayım 30 gun 24 saatçalışıyorum aylık yani binyukuyuzelli allah beni çarpsinki

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title