Haberler

Yaptığıyla hayrete düşürmüştü, genç kadının kırdığı ağacın yerine belediye ıhlamur ağacı dikti

Güncelleme:

Yaptığıyla hayrete düşürmüştü, genç kadının kırdığı ağacın yerine belediye ıhlamur ağacı dikti Sivas'ta bir genç kadın, cami bahçesindeki ağaç fidanını tırmanmaya çalışırken kırmış ve yaptıklarıyla hayrete düşürmüştü.

Yaptığıyla hayrete düşürmüştü, genç kadının kırdığı ağacın yerine belediye ıhlamur ağacı dikti

Sivas'ta bir genç kadın, cami bahçesindeki ağaç fidanını tırmanmaya çalışırken kırmış ve yaptıklarıyla hayrete düşürmüştü. Sivas Belediyesi, genç kadının kırdığı fidanın yerine ıhlamur ağacı dikti

SİVAS - Sivas'ta bir genç kadın, cami bahçesindeki ağaç fidanını tırmanmaya çalışırken kırmış ve yaptıklarıyla hayrete düşürmüştü. Sivas Belediyesi, genç kadının kırdığı fidanın yerine ıhlamur ağacı dikti.

Geçtiğimiz günlerde Sivas kent merkezi, 4 Eylül Mahallesi Yayla Camii'nde yaşanan ilginç olayda bir grup genç sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen cami bahçesinde vakit geçirmiş ve içlerinden bir kadın bahçede bulunan ağaç fidanını tırmanmaya çalışırken kırmıştı. Genç kadın ve arkadaşlarının kırılan ağacı tekrar tutturmak için çabaladıkları anlar ilginç görüntüler oluşturmuş ve bu anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İhlas Haber Ajansı'nın yaptığı haber üzerine harekete geçen Sivas Belediyesi, ağaç fidanının yerine ıhlamur ağacı dikti.

4 Eylül Mahallesi muhtarı Numan Kaya, ıhlamur ağacı için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e teşekkürlerini dile getirerek "Dün sabah camiye geldiğimizde ağacın kırık olduğunu gördük. Daha sonra güvenlik kameralarımızı izledik. Görüntülerde 4-5 tane şahsın ağacı bilerek ve isteyerek kırdığını gördük. İstemeyerek kırılmış olsa anlardık ama tepesine çıkmak, onu kırmak çok farklı bir olay. Bu arkadaşlarımızı inşallah en kısa zamanda buluruz. Onlara ders niteliğinde güzel bir ceza verelim. Onlara, ağaç dikme cezası, camilerimizdeki ağaçlarımızı sulama cezası gibi fikir doğdu. İnşallah bulunur. Burada belediye başkanımız Hilmi Bilgin'e ve başkan yardımcımız Levent Olgun beye teşekkür ederim. Konuya duyarsız kalmadılar, hemen kırılan ağacımızın yerine ıhlamur ağacı diktirdiler. Kendilerine çok çok teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan ağaç fidanını kıran genç kadını bulma çalışmaları da devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sivas Belediyesi Hilmi Bilgin Eylül Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title