Haberler

Yalancı dizisi Mehmet kimdir? Salih Bademci kimdir, kaç yaşında? Salih Bademci biyografisi!

Güncelleme:

Başrollerini Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak'ın paylaştığı 'Yalancı' dizisi, Show TV'de yayın haytaına başlamıştır. Dizinin başrolünde yer alan Salih Bademci'nin hayatı merak edilmektedir. Peki, Yalancı dizisi Mehmet kimdir? Salih Bademci kimdir, kaç yaşında? Salih Bademci dizileri neler? Salih Bademci hayatı ve biyografisi nedir?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Ulan İstanbul, Kiralık Aşk ve İstanbullu Gelin gibi bir çok proje ve dizide yer almıştır. Dijitale çektiği filmin ardınan Show Tv'de Yalancı adlı dizide başrol oynamaktadır. Peki, Yalancı dizisi Mehmet kimdir? Salih Bademci kimdir, kaç yaşında? Salih Bademci dizileri neler? Salih Bademci hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

YALANCI DİZİSİ MEHMET KARAKTERİ KİMDİR?

Bir hekimi canlandıran 37 yaşındaki Bademci, kadınlara karşı nazik ve centilmen, çocuğuyla yakından ilgilenen disiplinli ama şefkatli biri...

Yalancı dizisi Mehmet kimdir? Salih Bademci kimdir, kaç yaşında? Salih Bademci biyografisi!

SALİH BADEMCİ KİMDİR?

Salih Bademci (d. 15 Ağustos 1984, İzmir), Türk oyuncudur.
Salih Bademci, Bornova Anadolu Lisesinden ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Serdar Akar'ın Barda filminde ve yine Serdar Akar'ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Zeytin Tepesi dizisinde "Akın" karakterini, 2014 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde "Ceyhun" karakterini canlandırdı. 2015 yılı itibarıyla Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde "Sinan Karakaya" karakterini canlandırdı. 20 Ağustos 2015 tarihinde kendisi gibi oyuncu olan İmer Özgün ile evlendi.

ROL ALDIĞI OYUNLAR

Big Shoot: Koffi Kwahulé - Tiyatrops - 2014-2015

Tesir: Lucy Prebble - Siyah Beyaz ve Renkli - 2014-2015

Şark Dişçisi (oyun): Hagop Baronyan - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2011

Ateş Yüzlü: Marius von Mayenburg - Siyah Beyaz ve Renkli - 2010

Cimri: Moliere - Kent Oyuncuları - 2009

DİZİ VE FİLMLERİ

2017-2018 – İstanbullu Gelin (Fikret) (TV Dizisi)

2016 – Cereyan (Genç) (Sinema Filmi)

2015 – Kiralık Aşk (Sinan) (TV Dizisi)

2014 – Ulan İstanbul (Ceyhun) (TV Dizisi)

2014 – Zeytin Tepesi (Akın Karatay) (TV Dizisi) Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

2014 – Arkadaşlar Arasında (Barış) (Sinema Filmi)

2013 – Fatih (Şehzade Bayezid) (TV Dizisi)

2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki (Hakan Tatlı) (TV Dizisi)

2007 – Elveda Rumeli (Muzaffer) (TV Dizisi) Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

2006 – Barda (Cenk) (Sinema Filmi)

1994 – Mıymıntılar Kralı (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Salih Bademci Salih Bademci İstanbul Show Tv Yalancı Yalancı Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title