Haberler

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberini Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Arda Öziri, dün sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ölüm haberini alan Engin Altan Düzyatan, yaşadığı acıyı Twitter hesabından paylaştı.

Dün sabaha karşı TEM otoyolunda motosikletiyle trafik kazası geçiren oyuncu Arda Öziri hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefatı sanat camiasında büyük şok yaşattı. Acı haberi alan sevenleri yasa boğuldu.

YARIN TÖREN DÜZENLENECEK

Öziri, için salı günü 09.00'da İzmir 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde tören düzenlenecek. Daha sonra Alsancak Hocazade Camii'nde öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Işıkkent Mezarlığı'na defnedilecek.

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

ÜNLÜ İSİMLER ÖLÜM HABERİNE İNANAMADI

Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan ve aynı zaman da sınıf arkadaşı olan Engin Altan Düzyatan ve birçok ünlü isim Arda Öziri'nin vefat haberinden sonra yıkıldı. Ünlü isimler yaşadığı acıyı takipçileriyle paylaştı. İşte ünlülerin yürek burkan paylaşımları...

ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Canim kardeşim, sınıf arkadaşım, dostum, Arda Öziri'yi kaybettik, çok üzgünüm, söyleyecek söz bulamıyorum. Allah mekanını cennet eylesin.

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

TİMUR ACAR

Nasıl yazacağını bilemiyor insan. Canımız, arkadaşımız Arda Öziri'yi kaybettik... Ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun kardeşim..

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

RIZA KOCAOĞLU

Canımız, kardeşimiz, sınıf arkadaşımız Arda Öziri'yi kaybettik. Çok üzgünüm mekanın cennet olsun kardeşim seni çok özleyeceğiz

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

GONCA VUSLATERİ

Arda Öziri.... Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

GÖZDE KANSU

Arda Öziri... Kaybettik seni hayat ne fenasın! Bin sabır ailene, kabullenemedikçe bizlere! Çok üzgünüm çok!

KAAN URGANCIOĞLU

Mekanın cennet olsun, güzel hatırlayacağım...

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

BÜŞRA PEKİN

Çok kıymetli okul arkadaşımız Arda Öziri'yi kaybettik. Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin.

Yakın Arkadaşı Arda Öziri'nin Ölüm Haberi Alan Engin Altan Düzyatan Yıkıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul Arda Öziri Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (10)

dürbünlü cevap 1:

herşeyi Allah bilir,bunda şüphe yok.,ancak sen hasta oldugunda doktora gidiyorsun,doktor sende şu şu hastalıklar var,sana şu ilaçları yazıyorum diyor.!! bende bir bilim adamı olarak.,toplumdaki hastalıkları ve çarelerini anlatmaya çabalıyorum,kabirde sorulacak soruları peygsmberimizden öğreniyoruz.,kafamızdan aslaa degil.

14
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

BUNLARIN HEPSİ AYNI OKULDAMI OKUMUŞ

12
1
yanıtYanıtla
diplomalıartizler:

galiba. . istanbul konserve mezunuymuşlar. . . sırası gelen vefat eder. . gerçek oyun bitti fragmanı final olur. . kader kısmet. .

yanıt3
yanıt4
NAMAZ KILIN:

İşte gerçek olan bundan sonraki hayat . Ahir zaman yolcuları otobüs kalkmak üzere , dönün namaza , dönün kurana tek bunlar kalacak bize ... Neyinize güveniyorsunuzda namaz kilmiyorsunuz . CAN DEDIĞIN ŞEY NEDIR Kİ ??? ALLAH tüm ölmüş müslumanların mekanını cennet eylesin amin .

12
0
yanıtYanıtla
Firat:

Allâh rahmet eylesin

10
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

artisligin sonunda yol nereye gidiyor,birazcık olsun insan bunuda düşünmelidir.,ye iç gez toz gül eglen,sonuç kara toprak,,orayada hazırlıksız gittiyse,öbür dünyada işi tam bir fiyasko olur.

3
5
yanıtYanıtla
HER ŞEYİN PROFESÖRÜ:

ŞU GÜZEL ÜLKEDE HALA SENİN GİBİ HER İŞİN UCUNU OLMADIK YERLERE BAĞLAYANLAR VAR. SONU KARA TOPRAK OLMAYAN İNSAN MI VAR? HER ARTİST CEHENNEMLİK Mİ? KİMİN NE KADAR İMANLI OLDUĞUNU BİR TEK ALLAH BİLİR.

yanıt5
yanıt1
AKP’li:

akape’ye oy vermeyenler utansın.

1
3
yanıtYanıtla
asena45:

vatan millet satıcak kadar düşmedik çok şükür. bence utanılacak değil övülecek bişi yapmışız

yanıt0
yanıt0
HAYAT UZUN GİBİ DURUYOR AMA ASLINDA KISA:

ilk önce Allah''ımdan Arda abiye gani gani gani rahmet diler Annesine babasına Ailesine ve sevenlerine Baş sağlığı diler Mekanı cennet olsun inşaallaah. . AmiiiiiNNNNNN. , ben Arda abiyi ilk ''Akasya Durağın''da izleme tanıma fırsatım oldu o dizide komiser yardımcısı idi gerçekten samimi cana yakın iyi 1 insandı. , işte takdir ilahi insanın vadesi dolunca hepsi bahane üzüldümm. ,

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title