Haberler

Yağmur Giderine Atılan Pislikler Yüzünden Zarar Görünce Zabıtaya Şikayette Bulundu

Eskişehir’de bir gıda dükkanı sahibi, yan üst katındaki inşaat çalışmasında giderlere pislik atılması nedeniyle tıkanan su giderlerinden akan yağmur suları yüzünden zarar gördüğünü iddia ederek zabıtaya şikayette bulundu.

Eskişehir'de bir gıda dükkanı sahibi, yan üst katındaki inşaat çalışmasında giderlere pislik atılması nedeniyle tıkanan su giderlerinden akan yağmur suları yüzünden zarar gördüğünü iddia ederek zabıtaya şikayette bulundu.

Olay İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnaflı Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre öğle saatlerinde başlayan sağanak yağmur, üst kattaki inşaatın giderlerinde problem olduğu için pislikleriyle beraber Musa Çiftçi'nin dükkanının içerisindeki gıda ürünlerine zarar verdi.

Zarar gören gıda dükkanını işleten Musa Çiftçi, yaklaşık bin 500 lira kadar zararının olduğunu söyleyerek zabıta ekipleri arayıp şikayetçi oldu. Çiftçi, "İnşaatta çalışan işçiler, pisliklerini çöpe atmak yerine giderlere atıyor. Giderlere atılan pislikler de yağmur yağdığı zaman tıkanarak aşağıdaki gıda dükkanına zarar veriyor. Bugünkü yağmurda ürünlerimin hepsi ıslandı. Dükkanın içerisine fosseptikleri de taşıyor. Suyu dışarıya çek baslar ile atıyoruz. Islak bakliyat zaten satılmaz. En az 40 kilo pirincim, 25-30 kilo yem, bir çuval şeker ve 20 kilogram badem ıslandı. Yukarıdaki pisliklerden dolayı yaklaşık bin 500 lira zararım var" diye konuştu.

Yaşanılan sıkıntının ardından şikayet üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri iki tarafı da dinledi. İnşaat yetkilisini olduğunu belirten Mustafa Öztekin ise zabıta ekiplerine, "Yağmur zarar vermiş. Dedim ki 3 kilo - 5 kilo vereyim parasını. Yağmur yağdı arkadaş, ne yapalım. Buradan taşmış. Yapacak var mı bir şey? Yok" dedi.

Öte yandan olay yerine gelen zabıta ekipleri yaşanılan sorun ile ilgili incelemelerde bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Musa Çiftçi Eskişehir Reşadiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title