Haberler

Yağmur Atacan'la Arasında 9 Yaş Olan Pınar Altuğ, Kendisine Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Eşi Yağmur Atacan'la aralarındaki yaş farkında dolayı eleştirilen oyuncu Pınar Altuğ, son röportajında eleştirilere sert bir dille cevap vererek "Kocam başıma gelen en iyi şey, nefes almamı sağlıyor." dedi.

Ekranların en sevilen dizisi 'Çocuklar Duymasın'ın başrol oyuncusu Pınar Altuğ, özel hayatı hakkında Posta'ya samimi itiraflarda bulundu. Eşi Yağmur Atacan'la aralarında 9 yaş farktan dolayı eleştirilen Altuğ, "Kocam başıma gelen en iyi şey" diyerek eleştirilere cevap verdi.

"KOCAM BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEY"

Başarılı oyuncu 'Hayatta başınıza gelen en iyi şey ne?' sorusuna "Önce kocam sonra kızım. Çünkü o olmasaydı kızım da olmazdı." dedi. Aile hakkında konuşan Altuğ, "En büyük önceliğim kızım ve kocam. Onlar benim her şeyim. Beni tamamlıyorlar ve nefes almamı sağlıyorlar. Ama devamında benim ve eşimin ailesi. Biz birleştik ve büyük bir aile olduk. Onlar olmadan hayat çok zor olurdu." dedi.

Yağmur Atacan'la Arasında 9 Yaş Olan Pınar Altuğ, Kendisine Eleştirenlere Tepki Gösterdi

"BENİ ELEŞTİRENLER KEŞKE ZAMANINI GÜZEL ŞEYLERE HARCASALAR"

Eşi Yağmur Atacan'dan 9 yaş büyük olmasından dolayı sürekli eleştirilen Pınar Altuğ, açıklamalarına şöyle devam etti: Bence bu insanların mutsuzluklarıyla ilgili. Zaten siz özünüzde mutluysanız, hayatınızdan memnunsanız kimseye oradan nefret kusmazsınız. Oturup birine "Senden nefret ediyorum" yazmak ne demek? Arkadaş, burası benim özel sayfam. Nefret ediyorsan ne işin var burada? Keşke zamanlarını daha güzel şeylere harcasalar... Oradan bunu yazacağına git bir ağaca bak, için açılsın. Sosyal medya herkesin psikolojisini bozmaya başladı.

Yağmur Atacan'la Arasında 9 Yaş Olan Pınar Altuğ, Kendisine Eleştirenlere Tepki Gösterdi

"HERKESİN SÖYLEDİ BİR KULAĞIMDA GİRER, DİĞERİNDEN ÇIKAR"

Altuğ, 'Dışarıdan bakanlar en çok aranızdaki yaş farkı konusunda üzerinize geliyor?' sorusuna ise "Evliliklere dışarıdan bakan bir göz yorum yapamaz ki! Kime ne canım! Ben evlenirken onlara mı sordum? Sen o yorumu yaparken kim olarak kendinde bu hakkı görüyorsun, önce bunu konuşmak lazım. Anam mısın, babam mısın? Sen kimsin ki benim evliliğim hakkında yorum yapma hakkını buluyorsun kendinde? Ben ayrılınca beni sen mi alacaksın? Veya Yağmur seninle mi evlenecek? İnsanların mahremlerine bu kadar kolay girme cesareti... Ne münasebet! Herkesin söylediği bir kulağımdan girer, diğerinden çıkar." cevabını verdi.

Yağmur Atacan'la Arasında 9 Yaş Olan Pınar Altuğ, Kendisine Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Yağmur Atacan'la Arasında 9 Yaş Olan Pınar Altuğ, Kendisine Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yağmur Atacan Pınar Altuğ Posta Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (82)

LEYLA:

Herkes istediği gibi yorum yapabilir, hakaret dışında. Pınar hanım da kendini neden yoruyor ki? Okuma, cevap verme, görmezlikten duymazlıktan gel olur biter.

114
14
yanıtYanıtla
nesli:

kadının kocaman kızı oldu millet hala lafını ediyor mutlu bir evlilikleri var haaaa ayrılmış olsalardı da kimseyi ilgilendirmezdi . . . . şimdi dağılın beyler bayanlar

87
13
yanıtYanıtla
Lale:

Size ne yaş farkından. Yoksa sizi seven, beğenen, isteyen yok mu? O yüzden mi bu kadınla uğraşıyorsunuz. Kendinden 9-10 yaş küçük erkekler tarafından bile beğeniliyorsa ve onlardan biriyle de evliyse ne mutlu ona. Bu ülkedeki çirkin ve mutsuz insanlar kendi mutsuzluklarını başkalarına da bulaştırmaya çalışmasın. Anne-oğul gibi falan da durmuyorlar, Yağmur Atacak küçülsün de cebime girsin. Pınar hanım çirkef biri olsaydı gıkınızı bile çıkaramazdınız. Hanımefendi birini görünce üstüne saldırmaya çalışmayın.

66
13
yanıtYanıtla
ceto:

erkek 30 yas buyuk oluyor kimsenin sesi cikmiyor . . . . . . . birakin bos isleri pinar altug LOKUM

32
5
yanıtYanıtla
Rambo:

Bakın ne güzel mutlu bir evlilikleri var kutlamak lazim allah herkese nasip etsin

32
4
yanıtYanıtla
Ramo:

Duzgun bir evlilikleri var hz.peygameberimizin de esi kendisinden biyuktu .sonucta dunyanin en guzel insani

32
4
yanıtYanıtla
SIFIR:

BİZİ İLGİLENDİRMEZ ÖYLEKİ AÇIKLAMA YAPMAYA DA GEREK YOK BU EVLİLİĞİ YAPTIĞINDA GELECEK TEPKİLERE DE HAZIRLIKLI OLMAN GEREKİYOR HEE TEPKİ KESİNLİKLE HAKSIZ FAKAT DİNEN DE OLSA İNSANEN DE HUKUKCADA SAKINCA YOK

20
15
yanıtYanıtla
Firat:

Allâh mesut etsin,

26
8
yanıtYanıtla
SEVIL ANIL:

TABI GENC KOCA DAHA IYI OLUYOR, IYI CALISIYOR KESKE BENIM KOCAMDA GENC OLSAYDI 9 YAS

22
12
yanıtYanıtla
SEVIL ANIL:

ERKAN BEYCIGIM SIZDEMI YASLISINIZ ACABA. TENKIT ETTIGINIZE GÖRE TABI YASLILIK AYIP DEGIL GENCLE BIR OLAMIYOR -CALISMADA- NE YAPALIM YANI DOGRUYU SÖYLEMEKTE AYIP DEYIL

yanıt6
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title