Haberler

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda erkeklerde Etiyopyalı Fetene Alemu Regasa, kadınlarda ise Türk sporcu Bahar Doğan birinci oldu.

Eyüp ile Yenikapı arasındaki 21,1 kilometrelik parkurda koşulan yarı maraton ile 10 kilometre yarışlarına yerli ve yabancı yaklaşık 5 bin atlet katıldı. Yarı maraton erkekler kategorisinde ilk 3 sırayı Etiyopyalı sporculardan Fetene Alemu Regasa 1.05.20'lik derecesiyle birinciliği, Sulti Gure Timbre 1.05.47'lik derecesiyle ikinciliği, Kefyalew Deja Burise ise 1.06.03'lük derecesiyle üçüncülüğü elde etti. Kadınlarda ise Türk sporcular Bahar Doğan 1.16.33'lük zamanıyla birinci, Mehtap Sızmaz 1.17.20 ile ikinci, ABD'den Berger Stephanie Lynn de 1.24.33'lük derecesiyle üçüncü sırayı aldı. 10 kilometre yarışını, 34.30'luk derecesiyle Ömer Aslan birinci, 34.50 ile Mehmet Boztepe ikinci, 36.19 ile Ahmet Tek de üçüncü sırada bitirdi.

Yarışlarda dereceye giren sporculara madalya ile kupalarını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Öğüt, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Eyüp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title