Haberler

Viranşehir'den Kısa Kısa

Viranşehir Kaymakamlığı tarafından öğrencilere "Darbenin Kayıp Saatleri" kitabı dağıtıldı.

Viranşehir Kaymakamlığı tarafından öğrencilere "Darbenin Kayıp Saatleri" kitabı dağıtıldı.

Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt'un hazırladığı "Darbenin Kayıp Saatleri" kitabını öğrencilere hediye edildi.

Kaymakam Ömer Çimşit, kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin 15 Temmuz gecesi ruhunu daha iyi kavramalarını istediklerini söyledi.

Bu amaçla Mete Yarar ve Ceyhun Bozkurt tarafından kaleme alınan "Darbenin Kayıp Saatleri" kitabından temin ederek, ilçedeki 4 bin öğrenciye dağıtımını başlattıklarını ifade eden Çimşit, şunları kaydetti:

"Ülkede fedakar neslin yetişmesi ve kalkınması kitap okumak ile başlar. Biz de bu düşünce ile Viranşehir Kaymakamlığı olarak 15 Temmuz gecesinde yaşanan olayları öğrencilerimize aşılamak, 15 Temmuz günü halkın fedakarca canı pahasına ülkenin birlik ve bütünlüğünü savunduğunu öğretmek ve bu bilinçle ülkeye hizmet etmelerini sağlamak amacıyla 'Darbenin Kayıp Saatleri' adlı kitabı temin ederek, öğrencilere dağıtımına başladık. Umarım faydalı olur."

Belediyeden Viranşehir'in geleceğine katkı

Viranşehir Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Viranşehir Geleceğini İnşaa Ediyor Projesi'ne nakdi destek sunacak.

Belediyenin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Viranşehir Geleceğini İnşaa Ediyor Projesi'ne nakdi destek sağlamasına ilişkin protokol, Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle imzalandı.

Viranşehir Belediye Başkanvekili Kaymakam Ömer Çimşit, eğitim ve öğretime her zaman önem verdiklerini belirterek, hayata geçirilecek olan projeyle ilçenin farklı kazanımlar elde edeceğini söyledi.

Öğrencilerin eğitimi için her türlü gayreti gösterdiklerini vurgulayan Çimşit, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de belediyemizden talep ettiği bazı projeler vardı. Bizler, bu projeleri uygun görüp hayata geçirilmesi için destek verdik. İnşallah bu projeler sonucu güzel şeyler ortaya çıkar. Bizler de yapmış olduğumuz protokol ile ilçemiz eğitimine kalıcı eserler bırakmış oluruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ceyhun Bozkurt Ömer ÇiMŞİT Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title