Haberler

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesi kapandı mı?

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesine haciz geldiği iddia edilmişti. Şeyma Subaşı bu iddiaları yalanlasa da Bebek'teki kafenin kapalı görülmesi söz konusu iddiaları yeniden gün yüzüne çıkardı.

Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı ile evliyken İstanbul'un gözde mekanı Bebek'te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı ile ayrılığının ardından işlerinin eskisi gibi gitmediği iddia edilmiş, kafesinin 1. yılı kutlamalarında Subaşı, hayal kırıklığına uğramıştı.

"KAFEDEN GELİR ELDE EDEMİYOR" İDDİASI

Şeyma Subaşı'nın kafesinin açılışına birbirinden ünlü isimler mekana gelirken 1. yıl kutlamasında ise o ünlü isimlerden eser kalmamış, Subaşı'nın kafeden gelir elde etmediği iddia edilmişti. Hatta Subaşı'nın parasız kaldığı için yeni projesi YouTube kanalını devreye soktuğunu da söyleyenler olmuştu.

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesinin kapandığı iddia edildi

KEPENK İNDİRİLDİ

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde Bebek'teki kafesine haciz geldiği yönündeki iddiaları sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yalanlamıştı. Subaşı iddiaları yalanlasa da Bebek'teki kafenin kapalı görülmesi söz konusu iddiaları yeniden gün yüzüne çıkardı. Fenomen isimden henüz mekanının neden kapalı olduğuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesinin kapandığı iddia edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Bebek Haberler

500

Yorumlar (14)

Avni:

sapsarı yemyeşil gözlü.seni pek çok beğeniyorum şeyma hanım.çok güzelsine la.

14
11
yanıtYanıtla
KOCAHASANLI:

Senin gözün de bozuk be Avni . Nasıl olacak şimdi ?

yanıt10
yanıt11
kartal:

acun muslugu kesin gorurum seni geldiyin copluye tips tips gidersin aglaya aglaya

11
5
yanıtYanıtla
CEMİL:

Acur musluğu kesemez paşa paşa hayatının sonuna kadar bu kadın evlenmediği sürece nafaka ödeyecek. Medeni kanunda ne yazıyorsa o.

yanıt2
yanıt2
YILDIZ:

KEŞKE ÖLSEN.

4
3
yanıtYanıtla
nora:

kız günah :) bu gibi kadınlar olcak ki erkekler sınansın :)

yanıt3
yanıt2
Bekulah:

Tipsiz Acun''dan borç istesin

5
1
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Kanun değişikliği olacak ve bu esaret bitecek oh ne güzel boşan al nafakayı başkalarıyla gününü gün et yok yaa çıkita muz

3
0
yanıtYanıtla
Nur:

Kadinin umrunda degil bu tür seyler. O simdilerde sevgilisinin kardesinin kecilerini gezdiriyor. Yakinda hep birlikte dünya turuna cikarlarsa hic sasmam. Birakin dükkani filan, ihtiyaci yoktur.

2
1
yanıtYanıtla
Zaza:

VER BANA İŞLETEYİM. (İSYAN-ET ) Lokantası Diye.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title