Haberler

Vestel Manisaspor'a Zorlu Destek

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Sponsorluğundan Çekildikleri Vestel Manisaspor ile Bağlarının Kopmadığını Belirterek, "Çirkefliğin, Kötü Futbolun İçinde Olmak İstemediğimiz İçin Sadece Sponsorluktan Çekildik. Kulübe Desteğimiz Her Zaman Devam Edecek" Dedi.

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, sponsorluğundan çekildikleri Vestel Manisaspor ile bağlarının kopmadığını belirterek, "Çirkefliğin, kötü futbolun içinde olmak istemediğimiz için sadece sponsorluktan çekildik. Kulübe desteğimiz her zaman devam edecek" dedi.

Manisa Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde Seda Lezzet Grubu'nun kurduğu yemek fabrikasının açılış törenine katılan Zorlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Vestel Manisaspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Vestel Manisaspor ile bağımızı koparmadık" diyerek sözlerine başlayan Ahmet Nazif Zorlu, "Biz Vestel Manisaspor'dan bağımızı koparmadık, sadece sponsorluğumuzu çektik. Son Sakaryaspor maçında çok acı çektik. Niye acı çektik? Manisalılar için. İkili oynanınca biz de 'Bu

çirkefliğin içinde olmayız' dedik. Biz çirkef değiliz. Biz güzide bir kuruluşuz. Dünyaya mal olmuş bir kurumuz. Manisa ile Vestel özdeşleşsin diye biz bu işe girdik. Menfaatler için girmedik ki. Gerekeni yaptık ve hala da yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ama bazı şeyler çarptırılmasın. Desteğimiz tabii ki sürecek. Niye sürmesin ki? Sponsorluk tamamen bizim üzerimizdeydi. Biz neden çekildik? Biz futboldaki kötü gidişattan dolayı çekildik. Yani sana başka, bana başka.

Biz bundan dolayı çekildik. Yoksa Vestel Manisaspor'dan çekilme diye bir şey yok. Ve de biz o gün hükmen mağlup sayıldık. Bu münferit bir olaydı. Bir tane Manisalı seyirci, teşekkür ediyorum, bir çöp atmamış. Ve Türkiye'de olmayan iki tane rakip takımın seyircisi yan yana oturmuş ve biz bunu yapmışız. Biz sporda centilmenlik için vardık, ama o centilmenliği göremedik. Manisa'dan değil, idareden göremedik" ifadelerini kullandı.

Vestel'in Manisaspor Kulübü'nden alacağı 20 milyon YTL alacakla ilgili konuya açıklık getiren Zorlu, "Bizim 20 milyon YTL ile ilgili takıntımız yok. Ama ne yaptığımız görülsün diye biz onu gösterdik. Bizim o parayı istediğimiz de yok. Konuyu çarptırmasınlar. Bugüne kadar bu kadar para harcamışız, sıfırdan getirmişiz. Ben şunu iddia ediyorum; Türkiye'de bugün birçok kulübe gidin, altyapısı, tesisi yoktur. Biz bunları desinler diye de, bir menfaat karşılığında yapmadık. Ama bizim yine de Manisaspor'a

desteğimiz sürecek. Ancak sponsorluk yapmayacağız. Onursal başkalığım sürecek, ben Türkiye'nin onursal başkanıyım. Zorlu Grubu'nun bir felsefesi var. Ülkem, grubum ve ailem. 'Ne Mutlu Türküm' diyene ve 'Varlığımız Türk Varlığına Armağan Olsun' diye sloganlarımız var. Biz bunu laf olsun diye konuşmadık. Bizim servetimiz bizim varlığımız Türkiye'nindir. Biz Türkiye için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Vestel Manisaspor'un ihtiyacı oldukça, iyi yönetildikçe desteği

veririz. Yeni yönetimi onayladık, destekliyoruz. Gelsin yeter ki fedakarlık yapsınlar, biz 7 yıldır fedakarlık yapıyoruz" diye konuştu.

Dünya devi bir firmayı Türkiye'ye getirdiklerine dikkat çeken Zorlu, "Manisalılar Vestel'e sahip çıkmalı. En az 4 bin kişi daha işçi alacağız. İşçi çıkartacaklar diyorlar, ama bugün 19 bin kişi çalışıyor. Biz aldığımızda 2 bin kişi çalışıyordu, şimdi 19 bin oldu. Bize destek verilsin" dedi.

Sınır ötesi operasyonla ilgili de görüşlerini dile getiren Zorlu, "Türkiye güçlü bir ülke, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gereğinin yapılması lazım. Bana bir taş atana ben iki taş atarım" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Zorlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Seda Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Zeytingöz, Emniyet Müdürü Adem Aydemir ve diğer katılımcılar fabrikanın açılış kurdelesini kesti. 2 bin 800 metrekare kapalı alanda üretim yapılacak fabrikayı gezen davetlilere bir de kokteyl verildi.

(MY-ÖA-YK-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title