Haberler

    Venedik'te çekilen en güzel fotoğraf

    Güncelleme:

    İLGİ ODAĞIBu yıl festivalin en çok konuşulan konuklarından biri Adriana Lima oldu.

    İLGİ ODAĞI

    Bu yıl festivalin en çok konuşulan konuklarından biri Adriana Lima oldu. Türk sevgilileri Metin Hara ve Emir Uyar'dan ayrıldıktan sonra ilk kez yeni sevgilisi Andre Lemmer ile birlikte Venedik'te kırmızı halıya çıktı Lima. Özel hayatını gözlerden uzak tutan Lima bu yüzden de festivalin ilgi odağı oldu.

    VENEDİK'TE ÇEKİLEN EN GÜZEL FOTOĞRAF

    Model, kıyafet tasarımıyla da dikkat çekti. İlk etkinlikte kırmızı bir elbise giyen Lima, Dune filminin galasına da ten rengi bir elbiseyle katıldı. O gün çekilen bir fotoğrafını da Instagram hesabında "Benim fikrime göre Venedik Film Festivali'nde çekilen en güzel fotoğraf" notuyla paylaştı. Lima bir yana bu yılın kırmızı halısında çok konuşulan kıyafetlere bir göz atalım.

    HER ZAMAN ŞIK

    Penelope Cruz, katıldığı her etkinlikte zarif şıklığıyla göz dolduruyor. Bu durum Venedik'te de bozulmadı. Javier Bardem ile evli olan iki çocuk annesi Cruz, festivalin açılış filmi olan Parallel Mothers'ın bütün etkinliklerinde şıklığıyla tam not aldı.

    AÇILIŞ GECESİ

    Cruz, festivalin açılış gecesinde siyah- beyaz bir gece elbisesi tercih etti. Görüntüsünü de şık takılarıyla tamamladı.

    ELBİSE BİR YANA, TAKILAR BİR YANA

    Bu yılki festivalin en şık ünlülerinden biri Zendaya oldu. Genç yıldız, başrollerini Timothee Chalamet ile paylaştığı Dune fiminin galasına ten rengi elbisesiyle katıldı. Zendaya, elbisesinin yanı sıra takılarıyla da dikkat çekti.

    ANYA PEMBELER İÇİNDE

    Rol aldığı Queen's Gambit dizisiyle yıldızı parlayan ve geçen yıl ödüllere boğulan Anya Taylor Joy, Last Night In Soho filminin galasında eski ekol Hollywood şıklığını sergiledi.

    YAŞAM BOYU BAŞARI ÖDÜLÜ ALDI

    Bu yıl festivalin Yaşam Boyu Başarı ödülüne değer görülen Jamie Lee Curtis, iki renkli leopar deseni elbisesiyle kırmızı halıya çıktı.

    EN DİKKAT ÇEKEN KIYAFET

    Festivalin iddialı filmlerinden Spencer'da Prenses Diana'yı canlandıran Kristen Stewart, gala gecesi için tercih ettiği pijamayı  andıran kıyafetiyle konuşuldu.

    ONUN TARZI DEĞİŞMİYOR

    Charlotte Gaingsbourg, yıllardır giyim tarzını değiştirmiyor. Bu yıl da kırmızı halının en aykırı konuklarından biri olarak hafızalarda yer etti.

    SADE ŞIKLIK

    Ruth Wilson, tepeden tırnağa siyahlara büründüğü kıyafetiyle sade bir şıklığın örneğini sergiledi.

    KIRMIZILAR İÇİNDE

    Zoe Saldana, The Hand of God filminin galasına derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle katıldı. O da festivalin en sade ama en şık konuklarından biri olarak hafızalarda yer etti.

    YALNIZ BAŞINA KATILDI

    Fransız oyuncu Vincent Cassel'in model eşi Tina Kunakey, Dune filminin galasına yalnız katıldı. O da bilindik tarzından ödün vermedi.

    IŞILTILAR İÇİNDE

    The Lost Daughter filminin yıldızlarından Dakota Johnson, ışıltılı bir şıklık tercih etti.

    KARDEŞLERİN RENK UYUMU

    Aynı galada Maggie ve Jake Gylenhaal kardeşlerin renk uyumu da dikkat çekti.

    MODELLİĞİNİ KONUŞTURDU

    Model Barbara Palvin açılış gecesinde kırmızı halıda en uzun süre kalan konuklardan biri oldu. Podyumdaki alışkanlıklarını elden bırakmayan Palvin fotoğrafçılara uzun uzun poz verdi.

    EN ŞIK ÜNLÜLERDEN BİRİ

    Deneyimli oyuncu Jessica Chastain de festivalin en şık konuklarından biri olarak hafızalarda yer etti.

    KIRMIZILI KATE

    Kate Hudson, Mona Lisa And The Blood Moon filminin galasında kırmızı ve yarı şeffaf elbisesiyle dikkat çekti.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Venedik Film Festivali Amelia Hamlin Adriana Lima Lima Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title