Haberler

Van Damme Türkiye'de

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu.

Dünyaca ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ortağı olduğu spor salonunun inşaatında incelemelerde bulundu.

Aksiyon filmlerinin en çok aranan isimlerinden Belçikalı ünlü oyuncu Jean-Claude Van Damme, ortağı olduğu spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulunmak için Kocaeli'ye geldi. Dün akşam saatlerinde Kocaeli'ye gelen Jean-Claude Van Damme, İş adamları Taner Barlas, Ronnie Miller ve Burçin Şahin ortaklığında Kocaeli'nin İzmit ilçesinde açacağı spor ve yaşam merkezi zincirinin inşaatında incelemelerde bulundu. Kocaelili vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Van Damme, incelemeler sonrasında basın mensupları ile bir araya geldi.

"İSTANBUL'UN ETRAFINDA BÖYLE GÜZEL BİR YER OLDUĞUNU GÖRMEDİM HİÇ"

Kocaeli'yi çok beğendiğini ifade eden Van Damme, "Kocaeli çok güzel bir şehirmiş. İstanbul'un etrafında böyle güzel bir yer olduğunu görmedim hiç. Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Buraya beni davet eden arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum buradan. Aksiyon, drama ve komedi türündeki programımı önümüzdeki günlerde Türkiye'de de gösterime sokacağım. Sporu çok seviyorum ve her zaman güzel bir fitness salonu zinciri açma hayalim vardı. Uluslar arası bir proje bu. Bu hayalimin ilk örneğini ortağım Burçin Şahin ile burada açmayı planlıyoruz" dedi.

"TÜRKİYE'Yİ VE TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORUM"

Basın mensuplarının "Neden Türkler ile ortaklık yapmak istiyorsunuz" sorusuna cevap veren Van Damme, "Türkiye'yi ve Türleri çok seviyorum" ifadelerine yer verdi.

(Gürcan Yılmaz - Murat Kanber/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Jean Claude Van Damme Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title