Haberler

Vali Yavuz'dan, Özel Hareket Polislerine Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeline ziyaret gerçekleştirdi.

Muş Valisi Seddar Yavuz, Özel Harekat Şube Müdürlüğü personeline ziyaret gerçekleştirdi.

Vali Yavuz, ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşık 28 yıllık meslek hayatında, kahramanlığı ve cesaretiyle övündüğü, milletin değerleriyle bezenmiş özel harekat polisleriyle millet olarak gurur duyduklarını söyledi.

Türkiye'nin bölgede ciddi zorluklarla mücadele ettiğini belirten Vali Yavuz, şunları kaydetti:

"Türkiye'yi iç ve dıştan karıştırmak isteyen başta FETÖ terör örgütü olmak üzere PKK, DAEŞ, DHKP-C ve bunları taşeron örgüt olarak kullanan efendilerine karşı her zaman tetikte ve ayaktayız. Bunların hepsinin amacı aynı. Bunların çoğu dışarıda kurgulanmış içeride yuvalanmış hain terör örgütleridir. Birliğimize ve dirliğimize kasteden dahili ve harici terör örgütlerine fırsat vermeyeceğiz. Bu ülkenin asla istila edilemeyeceğini, asla proje dayatılamayacağını 15 Temmuz sonrasında meydanları dolduran milletimizle gösterdik. Dünya üzerinde bunu unutanlara, bizi unutanlara bir kez daha Çanakkale ruhunun ne olduğunu göstermiş olduk. Allah'ın izniyle biz bu hainlerden ülkemizi temizleyeceğiz."

Yavuz, halkın huzuru için büyük fedakarlık ve kahramanlık gösteren polisleri kendi evlatlarından ayırmadıklarını dile getirdi.

Polislerin daha iyi imkan ve şartlarda görev yapması için çalışmaları sürdürdüklerini anlatan Yavuz, "Allah sizleri muhafaza etsin. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve Allah'a kavuşan şehitlerimize minnet duygularımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

Ziyarette Vali Yavuz'a İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye PKK Muş Politika Güncel Haberler

title