Haberler

Vali Harput'tan Teşekkür Plaketi

Güncelleme:

Vali Harput Encümen Üyeleriyle bir araya geldi.

Bursa Valisi Şahabettin Harput 2012-2013 döneminde Encümen Üyeliği yapan İl Genel Meclis Üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Vali Harput başkanlığında bir araya gelen İl Genel Meclisi Başkanı Nedim Akdemir, Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Meclis Üyeleri Fethi Yıldız, Mithat Yurtoğlu,Habil Sinan Onuk, Yusuf Bektaş, Celal Yıldırır ve yeni encümen üyeliklerine seçilen Hüseyin Güvendi, Ayhan Aydın,Zafer Yıldız, Raif Döner ve İ. Tarık Şimşek 2013-2014 yılı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Geçtiğimiz Nisan ayında İl Genel Meclisinde yapılan encümen seçimlerinde göreve gelen yeni üyeler ve görev yapmış 2012-2013 dönem encümen üyeleriyle bir araya gelen Vali Harput "Encümen Üyeliğinin ticari bir gayesi yoktur, para kazanma yeri değil hizmet yeridir, insanımıza faydalı olma yeridir o niyetle buralarda oturdunuz, o niyetle toplantılara katıldınız. o niyetle kararlar aldınız çok hayırlı hizmetlere vesile oldunuz" dedi. Vali Harput program sonunda eski encümen üyelerine teşekkür plaketi verdi.

Vali Şahabettin Harput "Her yeni encümen seçiminde bir önceki encümenin yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eder bir yemekle onlara bundan sonraki çalışmalarında başarı dileklerimi iletirim hem de yeni encümen üyesi arkadaşlarıma hoş geldin hayırlı olsun manasında buluştururuz.

Bu defa biraz gecikmeli oldu ama yine bugün aynı niyetle aynı maksatla bir araya geldik. Bir sezon bir yıl il daimi encümeni olarak 2012-2013 arasında görev yapan arkadaşlarımız özel idarenin sınırlı imkanlarına rağmen birlik ve beraberlik içerisinde uyum içerisinde Bursa'nın geneline köylerine kasabalarına her alandaki sektörlerine başta eğitim olmak üzere, kırsal alt yapı olmak üzere ve diğer alanlardaki her projeye büyük bir fedakarlıkla hizmet ulaştırdı. İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır hadisi şerifine uygun olarak sizin il Genel Meclis Üyeliğinin, encümen üyeliğinin ticari bir gayesi yoktur para kazanma yeri değil hizmet yeridir, insanımıza faydalı olma yeridir, o niyetle buralarda oturdunuz, o niyetle toplantılara katıldınız, o niyetle kararlar aldınız ve çok hayırlı hizmetlere vesile oldunuz.

Yeni arkadaşlarımız belki sonunda farklı bir gelişme olmazsa encümen üyesi olarak görevlerini yine başarıyla bitirmek başarıyla tamamlamak Özel İdare adına da, il Daimi Encümenimiz adına da tarihe not düşecek iz bırakacak bir kısım hizmetler yapabilmek için görevlerimizi yapıyoruz. Değerli Meclis Başkanımızın Nedim Akdemir'in başkanlığında Özel İdare Genel Sekreterimizin Bilal Çelik'in birlikte işbirliği ve anlayış içinde olumlu çalışmalar Bursa'da Özel İdareyi genelde Özel İdare ne yapar, Özel İdare bir lojistik merkezi gibi bir kısım yanlış ya da eksik bilgileri kırarak, Özel İdarenin eğitimden kültüre , çevreden sağlığa , ulaşımdan diğer alanlara kadar bir çok alanda çok şeyler yaptığını gösterdiniz, bu manada elbette yapılan çalışmalar ne Allah katında boşa gidecek ne de tarih yönünde unutulacaktır" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şahabettin Harput Yusuf Bektaş Fethi Yıldız Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title