Haberler

Muğla Valisi Güvençer, Ula'da İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ula ilçesinde kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret edip, hayırsever tarafından yapımı devam eden okul inşaatını gezdi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Ula ilçesinde kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret edip, hayırsever tarafından yapımı devam eden okul inşaatını gezdi.

Gezisine Kaymakam Ali Yılmaz'ı ziyaret ederek başlayan Vali Güvençer'e Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Çevre ve Şehircilik Müdürü Uğur Şeren ve Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç eşlik etti.

Güvençer, Kaymakam Yılmaz'dan ilçenin genel durumu, yatırımları ve altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan'a "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Güvençer, bir süre sohbet etti.

Başkan Karaarslan, Muğla'nın büyükşehir statüsü kazanması ile Ula'da 30 mahalleye hizmet ettiklerini belirterek, "Köylerimize çöp konteynerleri koyduk. Hizmet alımıyla aldığımız temizlik işçilerimizle çöplerin toplanmasını sağlıyoruz. İlerleyen zamanlarda daha iyi bir sistem oturtacağımızı düşünüyorum" dedi.

Güvençer, daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitene Mimarlık Fakültesi yapılması için devredilen tarihi Hamza Bey Konağı'nda incelemelerde bulundu.

Lisede incelemelerde bulundu

Hayırsever işadamı Mustafa Ercan tarafından yaptırılan 12 derslikli Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Güvençer, 2 milyon 200 bin liraya mal olan okulu gezerek Ercan ve Okul Müdürü Osman Yılmaz'dan bilgi aldı.

Hayırseverlerin katkılarıyla okulun Ula'ya kazandırılmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Güvençer, şöyle konuştu:

"Başta okula adı verilen merhum Hüseyin Ercan'a Allah'tan rahmet diliyorum. Hayırseverimiz Mustafa Ercan olmak üzere okulumuzun kısa bir sürede bitmesi için gayret gösteren ustalarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dilerim bu okuldan hayatın her anında başarılı olacak çocuklar yetiştiririz. Okulumuz Muğlamıza ve milletimize hayırlı olsun."

Güvençer, ilçede son olarak Ermaş Mermer'in fabrikasını gezerek çalışanlardan mermer üretimi konusunda bilgi aldı. Fabrikanın üretim kısmını gezen Güvençer, çalışanlarla yemek yedi. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Güvençer Mustafa Ercan Muğla Ula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title