Haberler

Vali Günaydın Şarkikaraağaç'ta İlçe ve Köy Halkıyla Bir Araya Geldi

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Şarkikaraağaç ilçe merkezinde muhtarlarla bir araya gelerek köy ziyaretlerinde bulundu.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Şarkikaraağaç ilçe merkezinde muhtarlarla bir araya gelerek köy ziyaretlerinde bulundu. Vali Günaydın, sorun, sıkıntı ve talepleri dinledikten sonra yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında müjdeler verdi.

Geçen yıl düzenlenen toplantıda iletilen talep ve önerilerin büyük ölçüde yerine getirildiğini belirten Vali Günaydın, muhtarların ilettiği tüm taleplerin titiz bir şekilde değerlendirilerek çözülmesi konusunda büyük gayret gösterildiğini söyledi.

"Birbirimize destek oldukça Allah'ın izniyle millet olarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok"

Vali Şehmus Günaydın konuşmasının başında, "Sorunların çözümünde ve bu hizmetlerin kazandırılmasında bizlere büyük destek veren; TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e, Milletvekilimiz Sayın Said Yüce'ye, İl Genel Meclisi Başkanımız ve Üyelerine, İl Özel İdaresi çalışanlarımıza, İlçe Kaymakamlarımız ve İlçe Belediye Başkanlarımıza, Muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Hep ifade ediyoruz, biz birbirimize kenetlendikçe, birbirimize destek oldukça Allah'ın izniyle millet olarak çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz yok" dedi.

Sıcak asfalt çalışması 22 km'den 35 kilometreye çıkacak

İlçede geçtiğimiz yıl 22 kilometre yapılan sıcak asfalt çalışmasının bu yıl 35 kilometre olarak yapılacağının müjdesini veren Vali Günaydın ayrıca, Isparta genelinde 20 milyon parke taşı dağıtılacağını ve köylerin parke taşı sorunun büyük ölçüde bitirileceğini belirterek yapılan bu hizmetlerin takım oyunu ile sağlandığını belirtti. Toplantıya katılan muhtarlar da Vali Günaydın'a ve hizmetlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Köy ziyaretlerinde müjdeli haberler

Toplantının ardından Arak Köyü'ne geçen Vali Günaydın vatandaşlarla bir araya geldi. Süt üretimin oldukça yüksek olduğu köyde hayvansal yem tarımının da daha yoğun yapılabilmesi ve desteklerden vatandaşların daha çok yararlanması için, yetkililerden arazi toplulaştırma çalışmalarına hız vermeleriisteyen Vali Günaydın, ayrıca Arak Köyü'ne 13 kilometre sıcak asfalt yapılacağının müjdesini verdi.

Buradan Aşağıdinek Köyü'ne geçen Vali Günaydın, vatandaşlar tarafından iletilen itfaiye tankı talebinin derhal yerine getirilmesini istedi. Vali Günaydın köyden ayrılırken yolda karşılaştığı teyzelerin yanına oturarak herhangi bir taleplerinin olup olmadığını sordu ve bir süre onlarla sohbet etti.

Daha sonra Yukarıdinek Köyü'nü de ziyaret eden Günaydın, vatandaşlardan köyde yoğun şekilde üretilen meyvelerin satışından daha çok kar etmeleri için kooperatif kurulmasını isteyerek kendilerinin de buna ciddi anlamda destek vereceklerini söyledi.

Son olarak Ardından Köprü ve Çaltı köylerini de ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Günaydın, beraberindeki yetkililerden iletilen taleplerle ilgili çalışma yapmalarını istedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süreyya Sadi Bilgiç Şarkikaraağaç Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title