Haberler

Vali Coşkun: "Bayramlar Dostlukların Hatırlanması İçin Büyük Bir Fırsat"

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi, geleneklerin yaşatılması için bayramların büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, dostlukların hatırlanması, dargınlıkların giderilmesi, geleneklerin yaşatılması için bayramların büyük bir fırsat olduğunu ifade etti.

Vali Coşkun, protokol mensuplarıyla birlikte vatandaşların Kurban Bayramı'nı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programla kutladı.

Vali Coşkun, bayramların, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın güçlendiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, merhametin ve affetme duygularının had safhada hissedildiği, yetimlerin, öksüzlerin, gariplerin, güçsüzlerin, darda kalmışların güldüğü, komşuluk ve akrabalık ilişkilerinin sıklaştığı, millet bağının sağlamlaşıp, insanların birbirleriyle kenetlendiği günler olduğunu kaydetti.

Programa, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Mücahit Durmuşoğlu, Dr. Suat Önal, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Belediye Başkanı Kadir Kara, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ahmet Serdar Gül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Programın ardından protokol temsilcileri, jandarma, polis evi ve huzurevindeki bayramlaşma programlarına katıldılar. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Celalettin Cerrah Kurban Bayramı Osmaniye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title