Haberler

Geleceğin sanatçıları burada yetişiyor

Güncelleme:

- Geleceğin sanatçıları burada yetişiyor Vali Atik ve Başkan Zolan'dan konservatuara ziyaret Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7'den 70'e herkesi müzikle buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nı ziyaret ederek geleceğin sanatçıları ile bir...

- Geleceğin sanatçıları burada yetişiyor

Vali Atik ve Başkan Zolan'dan konservatuara ziyaret

DENİZLİ - Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 7'den 70'e herkesi müzikle buluşturan Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nı ziyaret ederek geleceğin sanatçıları ile bir araya geldi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, çocuk ve gençlik korosunun yanında bağlamadan kemana, piyanodan uda kadar 12 farklı enstrümanda kurs veren Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nı ziyaret etti. Denizli'de geleceğin sanatçılarının yetiştiği Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nda eğitim gören kursiyer ve eğitmenlerle sohbet eden Vali Atik, Denizli'nin kültür ve sanat şehri olması için hep birlikte çalıştıklarını söyledi. Denizli'de coşkulu bir şekilde kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nın gerçekleştirdiği konser ve etkinliklerdeki performansları nedeniyle teşekkür eden Vali Atik ve Başkan Zolan kursiyerler tarafından sunulan müzik dinletisini de dinleyerek keyifli anlar yaşadı.

Tarihi yapı sanatla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nın eşine az rastlanır bir yapıda faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Osman Zolan, tarihi Külahçıoğlu Un Fabrikası hakkında Vali Ali Fuat Atik'e bilgi verdi. Milli Mücadele yıllarında Mehmetçik'in erzak ihtiyacını karşılayan Külahçıoğlu Un Fabrikası'nın 2004 yılında çıkan yangında küle döndüğünü hatırlatan Başkan Zolan, 2006 yılında dönemin Belediye Başkanı Nihat Zeybekci tarafından fabrikanın restore edilerek Denizli'de kültür ve sanatın merkezi olduğunu söyledi. Göreve geldikleri ilk andan itibaren Denizli'nin tarihi değerlerine sahip çıktıklarını, bu değerleri gelecek nesillere aktarmak için büyük çaba harcadıklarını kaydeden Başkan Zolan, geleceğin sanatçılarının yetiştiği bu güzel yapıda Denizlili hemşehrilerinin ihtiyaçlarına yanıt vermek için gayret ettiklerini söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Yerel Toplum Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title