Haberler

Vali Arslantaş, Erzincan'ın Kemah ve Refahiye İlçelerindeki Muhtarlar ile Bir Araya Geldi

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, köy ve ilçelerdeki mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikayetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak kamu ve özel sektör yatırımlarını, istihdam konularını ve muhtarların çalışmalarını değerlendirmek üzere Erzincan'ın Kemah ve Refahiye ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.

İlk olarak Erzincan'ın Kemah İlçesi'ne giden Vali Ali Arslantaş, Kemah Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda, Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan, Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan ve ildeki bütün kamu kurum müdürlerinin katılımıyla Kemah ilçesinde bulunan mahalle ve köy muhtarları ile bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıda söz alan Kemah Kaymakamı Ahmet Karaaslan ve Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan, Kemah ilçesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin katılımcılara bilgi verdi.

Vali Arslantaş toplantıda yaptığı konuşmada önceki günlerde Kemah'ta yaşanan elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 11 yaşındaki Zehra isimli kız çocuğunu kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu belirterek, kız çocuğu Zehra'ya Allah'tan rahmet, ailesine ise sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Vali Arslantaş konuşmasının devamında, hem kamu yönetiminin, hem de demokratik sistemin ilk basamağı olan muhtarlarla bir araya gelerek görüş, öneri ve beklentilerini ifade etme fırsatı bulacakları bu toplantının Erzincan, Kemah, köy ve mahalleleri için hayırlı olmasını temenni etti.

Daha sonra Erzincan'ın Refahiye ilçesine giden Vali Arslantaş, burada mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda buluştu.

Refahiye Çok Programlı Anadolu Lisesine ait Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, il ve ilçedeki bütün kamu kurum müdürleri ve Refahiye de bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Refahiye de yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin katılımcılara bilgi verdi.

Vali Ali Arslantaş muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan hizmetlerde köy ve mahalle muhtarlarının görüş ve düşüncelerinin hizmet verenlere yol gösterici olacağını kaydederek, tüm muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Arslantaş konuşmasının devamında, 2018 yılı sonunda Refahiye de değişim, dönüşüm ve gelişim göreceklerini belirterek, bu kapsamda 2018 yılında Dumanlı Tabiat Parkı'nın başlayarak biteceğini, yüzme havuzu, gençlik merkezi, Koca çayının rekreasyon alan çalışmalarının, TOKİ'nin, Jandarma tabur binasının yapım çalışmalarının başlayacağını ve sokak sağlıklaştırılmasının bir kısmının yapıldığını geri kalan kısmının ise tamamlanacağını kaydetti.

2018 yılının değişim ve dönüşümüne vesile olmasını sağlayan Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkürlerini ileten Vali Arslantaş konuşmasında yapılan ve yapılacak olan çalışmalarında Erzincan'a ve Refahiye'ye hayırlı olmasını temenni etti.

Düzenlenen toplantılarda Vali Arslantaş'ın konuşmasının ardından kamu ve özel sektöre ait kurum müdürleri Kemah ve Refahiye ilçelerinde 2017 yılında yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri içeren sunumlarını katılımcılara aktardı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Erzincan Refahiye Kemah Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title