Haberler

Vali Altıparmak Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak İl Emniyet Müdürlüğü birimlerine ait inşaatta incelemelerde bulundu.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak İl Emniyet Müdürlüğü birimlerine ait inşaatta incelemelerde bulundu.

Vali Altıparmak'ın inşaatta gerçekleştirdiği incelemede, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi ve diğer Emniyet yetkilileri de hazır bulundu. Altıparmak, 2 bin 600 metrekare kapalı alanda, Bahçelievler Polis Merkezi ve Trafik Tescil Şube Müdürlüğü hizmetlerinin verileceği inşaatı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Altıparmak daha sonra, TEİAŞ 19. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, İşletme Grup Müdürü Kamil Bacak'tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kamil Bacak, ziyarette yaptığı konuşmada, elektrik iletim hatlarına yönelik yatırımların devam ettiğini söyledi. Bacak, hava sıcaklıklarının artması sonucu vatandaşların klimalara yöneldiğini, bunun da elektrik tüketimini artırdığını vurguladı.

Antalya'da Haziran 2011'de 564 milyon 426 bin 592 kilowatt saat olan elektrik tüketiminin bu yılın aynı döneminde yüzde 14,72 artışla, 647 milyon 502 bin 729 kilowatt saate yükseldiğine değindi.

Vali Altıparmak ziyaretin sonunda Grup Müdürü Kamil Bacak'a plaket verdi.

-Vali Altıparmak'tan kutlama mesajı-

Vali Altıparmak, Antalya'dan İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girmeyi başaran firmaları da kutladı.

Altıparmak, ADOPEN Plastik ve İnşaat Sanayi AŞ yetkilisi Mustafa Sak, AGT Ağaç Sanayi ve Ticaret AŞ Yetkilisi Mehmet Söylemez, Yörükoğlu Süt ve Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ yetkilisi Cihan Bulut ile İstanbul merkezli olup OSB'de fabrikası olan Omluksa Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ yetkilisi Tuğrul Arıkan'a birer kutlama mesajı gönderdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Bahçelievler Polis Merkezi Ahmet Altıparmak Aykut Tanrıverdi Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title