Haberler

Vahit Kayrıcı'ya Sungurlu'da Coşkulu Karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 1. sıra Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Sungurlu'da coşkuyla karşılandı.

Partilerin milletvekili aday listesini yüksek seçim kuruluna vermesinin ardından dün akşam saatlerinde Sungurlu'ya gelen Vahit Kayırıcı, Sungurlu Belediye binası önünde Başkan Abdulkadir Şahiner ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Belediye önünde kendisini karşılayan topluluğa bir teşekkür konuşması yapan Kayrıcı, "Böyle bir kalabalıkla beni karşıladığınız için çok mutluyum. İnşallah geçmişte çalıştığımızdan daha iyi çalışacağız. Birlikte çalışıp Sungurlumuzun, Çorumumuzun Türkiye'de temsilini yapacağız" dedi.

MHP Milletvekili adayı Kayrıcı, "Geçmişte bir söz söylemiştim. Allah bana Terzi Gambur Mehmet Ali ustanın oğlu olduğumu unutturmasın. Yine söylüyorum o şekilde beni sizlere hizmet ettirmeyi nasip etsin. Hizmetkarınız olacağıma da söz veriyorum" şeklinde.

Konuşmaların ardından Kayrıcı, beraberinde partililerle birlikte Çorum Ülkü Ocaklarındaki programa katılmak üzere Sungurlu'dan ayrıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Vahit Kayrıcı Sungurlu Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

KÜTAHYADAN ZİYA KOÇAK:

ALLAH yardımcın olsun inşallah. güzelim sungurlu çok şükür sizin sayenizde en güzel yerlere gelecek. sungurlumuzun gözü aydın. hayırlısı olur inşallah. gurbette olmamıza rağmen inanın çok sevindik.

1
1
yanıtYanıtla
hakan cmobilWeb@haberler.com:

Hayırlı olsun. Destekliyoruz, güveniyoruz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title