Haberler

Uzman Çavuş, Eşi ve 2 Çocuğu, Konya'da Toprağa Verildi

Ankara'da oturduğu askeri lojmanlarda eşi ve 2 çocuğu ile kendisini öldüren Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli uzman Çavuş 39 yaşındaki Bülent Aksungur'un cenazeleri bugün memleketi Konya'nın Ereğli İlçesi'nde Meydanbaşı Mezarlığı'nda yan...

Ankara'da oturduğu askeri lojmanlarda eşi ve 2 çocuğu ile kendisini öldüren Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli uzman Çavuş 39 yaşındaki Bülent Aksungur'un cenazeleri bugün memleketi Konya'nın Ereğli İlçesi'nde Meydanbaşı Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Geçen çarşamba günü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Bayburt Sokak'ta bulunan askeri lojmanlarda, bankalara yaklaşık 70 bin lira borçu nedeniyle uzun süredir sıkıntılı günler geçirdiği belirtilen Uzman Çavuş Bülent Aksungur'un önce yatak odasındaki eşi Songül'ü, ardından ayrı odalarda bulunan engelli oğlu 13 yaşındaki Mertcan ile 15 yaşındaki kızı Büşra'yı beylik tabancası ile öldürdü, daha sonra evin holünde kafasına dayadığı tabancıyı ateşleyerek intihar etti.

Uzman Çavuş Aksungur ile eşi ve çocuklarının cenazesi yapılan otopsinin ardından dün akşam saatlerinde memleketi Konya'nın Ereğli İlçesine getirelerek Devlet Hastanesi Morgu'na kondu.

Türk bayrağına sarılı uzman çavuş Aksungur'un tabutu ile ailesinin cenazesi bugün ilk olarak mortan alınıp, Aksungur'un baba evine getirildi. Burada yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Yapılan duanın ardından cenazeler, törenin yapılacağı Ulu Cami önüne getirildi.

Törene Aksungur'un babası Ali Rıza Aksungur, Ereğli Kaymakamı Hasan Bağcı, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukcu, Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Özkan, yakınları katıldı. Aksungur'un son yolculuğunda Ankara'daki mesai arkadaşı yaklaşıkları da yalnız bırakmadı.

Cenaze namazının ardından Bülent Aksungur'un ile eşi ve 2 çocuğunun cenazesi Meydanbaşı Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Bülent Aksungur'un binbaşı olan ağabeyi Fikret Aksungur'un da 2008 yılında görev yaptığı Van'ın Başkale İlçesi'nde görev dönüşünde trafik kazası geçirerek şehit olduğu belirtildi. Aksungur'un da ağabeyinin cenaze törenine katıldığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title