Haberler

Uzay Bilimini Karıştıran Fotoğraftaki Varlık Maket Çıktı

Uzay bilimini karıştıran fotoğraftaki varlık maket çıktı Sırıus başkanı Hakan Akdoğan "Bodrum'da görüntülenen varlığın görüntüleri yalan çıktı, kandırıldık" 68 yaşındaki kadın bilim insanlarını kandırdıMUĞLA - Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde görüntülendiği iddia edilen Fairy alien cinsi...

Uzay bilimini karıştıran fotoğraftaki varlık maket çıktı

Sırıus başkanı Hakan Akdoğan " Bodrum'da görüntülenen varlığın görüntüleri yalan çıktı, kandırıldık"

68 yaşındaki kadın bilim insanlarını kandırdı

MUĞLA - Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde görüntülendiği iddia edilen Fairy alien cinsi varlığın görseli sahte çıktı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sırıus uzay bilimleri araştırma merkezi başkanı Hakan Akdoğan, kandırıldıklarını belirterek görüntülerin 2012 yılında yayınlandığını açıkladı. Akdoğan, fotoğrafları çektiğini iddia eden Gülsevin Alemdar isimli kadınla ilgili hukuki süreç başlattıklarını belirtti.

Dünya'da birkaç kez görülen Fairy alien cinsi varlığın Türkiye'de ilk kez fotoğraflandığını söyleyen Gülsevin Alemdar'ın çektiğini iddia ettiği fotoğrafı 2012 yılına ait olduğu ortaya çıktı. Fotoğraftaki varlığın ise bir maket olduğu öğrenildi. 63 yaşındaki Alemdar, fotoğrafı Mayıs ayında çektiğini söyleyerek Sirius uzay bilimleri araştırma merkezini ayağa kaldırdı. Merkezin Başkanı Hakan Akdoğan ve Başkan yardımcısı Erhan Kolbaşı Bodrum'a gelerek fotoğrafı incelediler. Fotoğrafta montaj olmadığını anlayan Akdoğan basın mensuplarına açıklama yaparak ilçede böyle bir varlığın görüldüğünü söyledi. Saatler sonra araştırmalarına devam eden Akdoğan fotoğrafın 2012 yılında bir sitede yayınlandığını buldu. Bunun üzerine yeniden basın açıklaması yapan Akdoğan, olayın yalan olduğunu açıkladı. Fotoğraftaki cismin ise maket olduğunu söyleyerek hukuki mücadele başlatacaklarını söyledi.

63 yaşında ki kadın tarafından kandırıldık

Konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan uzay bilimleri araştırma merkezi başkanı Hakan Akdoğan kandırıldıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi "Bir iddia gelmişti bize 4 gün önce fotoğraf geldi. Biz fotoğrafın analizini yaptığımızda hiçbir montaj olmadığını tespit ettik. Buda bizim için önemli bir bulu. Görüldüğü idea edilen varlığın litaratürde yeri var. Binlerce yakın gözlemde dünyanın yakın coğrafyasında bu türlerle karşılaşılmış görülmüş. Bizim için önemli olan bir şey ise tanıkların portörüdür. Bu kişiye baktığımız zaman 30 senedir Bodrum'a gelip giden ve son 5 yıldır da burada oturan 63 yaşında bir bayandan bahsediyoruz. Torunları, çocukları olan gayette düzgün bir gelir düzeyi olan ve hiçbir maddi manevi bir şey içinde olmayan bir yaklaşım var. Bizde bunu önemli bir ufo tanısı diye basınla paylaştık. Bu paylaşımın ardından araştırmalarımız devam etti. Aynı fotoğrafın 2017'de değil 2012'de birebir aynısı elindeki izlere kadar aynısı olduğunu gördük. Bayanı tekrar aradık fotoğrafın 2012 ait olduğunu söyledik. Bayan ben fotoğrafımın arkasındayım fotoğraf ben çektim diye ideada bulunuyor. Biz bu durumun sonuna kadar gideceğiz. Hukuki işlem başlatacağız. Sırıus gurubuna gölge düşüren, bizim güvenirliğimize gölge düşüren, Ufo fenomenlerine gölge düşüren bir olay. Bunun için hukuk mücadelesi başlatacağız. Biz bu işten kandırılmış olarak çıkmamız hiç hoş değil.

Kadın halen çok net bir şekilde bu görüntü bana ait diyor. Biz açıklayın diyoruz açıklayamıyorum diyor. Kadın halen gördüğüm yaşadığım şey bire bir anlattığım gibi size diyor. O fotoğrafta benim çektiğim fotoğraf diyor. Bu idealarını ispatlaması gerekiyor. Biz bu işin üzerine gideceğiz. Bu olay hiç hoş değil.

Eğer o fotoğraf 2012'de yayınlanmışsa o zaman gerçek değil. Ama gerçeğe dayalı gözlemlere le yapılır".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Hakan Akdoğan Türkiye Bodrum Muğla Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title