Haberler

Uyuşturucudan Liseyi Bıraktı, Krize Girip 100 Lira İçin Telefon Çaldı

Güncelleme:

Konya'da uyuşturucu krizine girip, parkta cep telefonunu çalan ve 100 liraya satan 18 yaşındaki Ceren Navruz, polis tarafından yakalandı. Genç kızın uyuşturucu nedeniyle liseyi de bıraktığı ortaya çıktı.

Konya'da parkta bir kızın elindeki cep telefonunu alıp kaçtığı iddiasıyla aranan 18 yaşındaki Ceren Navruz, polis tarafından yakalanarak, gözaltına alındı. Uyuşturucu krizine girdiği için cep telefonunu alıp kaçtığını itiraf eden Navruz'un ifadesinde, "6 aydır uyuşturucu kullanıyorum. Bu yüzden hemşirelik bölümünü okuduğum lise eğitimimi yarıda bıraktım" dediği öğrenildi.

"'EŞİMİ ARAMAM GEREKİYOR TELEFONUNUZU VERİR MİSİNİZ?' DEDİ"

Olay, geçen pazartesi günü saat 14.00'de merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Şerife Mustafa, parkta telefonla konuşurken yanına tanımadığı bir kız gelerek, "Eşimi aramam gerekiyor. Telefonunuzu verir misiniz?" dedi. Şerife Mustafa da, "Telefonla konuşuyorum veremem" dedi. Bunun üzerine yanına yaklaşan kız, Şerife Mustafa'nın elindeki cep telefonunu alıp kaçtı. Şerife Mustafa durumu polise bildirdi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN EŞGAL TESPİTİ YAPILDI

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Güven Timleri, Şerife Mustafa'nın verdiği eşkal doğrultusunda bölgede çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyen Güven Timleri, cep telefonu alıp kaçan kişinin Ceran Navruz olduğunu belirledi.

TELEFONU 100 LİRA KARŞILIĞINDA TANIMADIĞI BİRİNE SATMIŞ

Ceren Navruz'un merkez Selçuklu ilçesindeki evine giden polis, genç kızı evde bulamayınca gidebileceği adreslere baktı. Polis, Navruz'u dün akşam saatlerinde olay günü giydiği aynı kıyafetlerle kent merkezinde gezerken gözaltına aldı. 6 aydır her türlü uyuşturucu maddeyi kullandığı belirtilen Navruz'un bu nedenle Sağlık Meslek Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisiyken hemşirelik bölümünü yarıda bıraktığını söylediği öğrenildi. Bir süre uyuşturucu tedavisi de gördüğü belirtilen Navruz'un, çaldığı cep telefonunu 100 lira karşılığında tanımadığını birine sattığı ortaya çıktı. Telefon satın alınan kişiden alınıp, sahibine teslim edildi.

"6 AYDIR UYUŞTURUCU KULLANIYORUM, BU YÜZDEN HEMŞİRELİK BÖLÜMÜNÜ YARIDA BIRAKTIM"

Sorgusu süren Ceren Navruz'un polise verdiği ilk ifadesinde, "6 aydır uyuşturucu kullanıyorum. Bu yüzden hemşirelik bölümünü okuduğum lise eğitimimi yarıda bıraktım. Tedavide gördüm. O gün uyuşturucu krizine girdim. 3-4 günde ailem evden çıkmama izin vermemişti. Bu olayı da o nedenle yaptım" dediği öğrenildi. Daha önce hiçbir suç kaydığı bulunmayan Navruz'un polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güven Timleri Karatay Suriye Konya Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title