Haberler

    Uygun Fiyatlı Smart Keyboard Rakibi: İşte Logitech Combo Touch

    Güncelleme:

    Apple tarafından geçtiğimiz aylarda yayınlanan iPadOS ile birlikte iPad modelleri, klavye desteğini daha ileri bir seviyeye taşıdı ve cihazları hem işletim sisteminin kendisi hem de bu tip desteklerle küçük bir bilgisayar haline getirmeyi başardı.

    Apple tarafından geçtiğimiz aylarda yayınlanan iPadOS ile birlikte iPad modelleri, klavye desteğini daha ileri bir seviyeye taşıdı ve cihazları hem işletim sisteminin kendisi hem de bu tip desteklerle küçük bir bilgisayar haline getirmeyi başardı. Logitech tarafından tanıtılan Combo Touch, bu özelliklerden en başarılı şekilde yararlanabilmenize olanak sunuyor. İşte Logitech Combo Touch hakkında merak edilen tüm detaylar!

    Logitech Combo Touch Özellikleri ve Fiyatı

    iPad (Nesil 7), iPad Air (Nesil 3) ve iPad Pro (10,5 inç) modelleri için tanıtılan Combo Touch, touchpad ile gelen Smart Connector destekli bir klavye olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada - en azından şu aşamada - bu üç ürün için yerleşik touchpad ile satışa sunulan resmi bir ürün bulunmuyor ve bu nedenle ihtiyaçlar için iyi bir fırsat olabilir.

    Nitekim iPad Pro (2020) modelleri için satışa sunulan Magic Keyboard'ın fiyatını düşündüğümüzde, bir kılıfa bir tablet parası daha vermek istememeniz oldukça normal bir durum.

    Combo Touch kullanıcıların ergonomik deneyim edinebilmesi adına dört farklı kullanım modu ile geliyor:

    Yazma Modu: Klavyeyi dik konuma getirin, not ya da e-posta yazmak için destek çubuğunu dışarı çekin.

    Görüntüleme Modu: Klavyeyi ayırın, film veya TV şovu izlemek için destek çubuğunu dışarı çekin.

    Çizim Modu: Apple Pencil (1. nesil) veya Logitech Crayon ile not almak ya da çizim yapmak için destek çubuğunu tamamen uzatın.

    Okuma Modu: Kitap, makale ve daha fazlasını okumak için destek çubuğunu içeri sokup klavyeyi ayırın.

    Şu aşamada yeni modelin fiyatlandırma bilgisi hakkında resmi bir açıklama bulunmasa da şirketin satışa sunduğu ürünlerin genel ölçüde Apple'ın ürünlerine kıyasla daha uygun fiyata sahip olduğunu ve bu nedenle Magic Keyboard gibi modellere nazaran daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağını düşünebiliriz.

    Peki siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu klavyenin fiyatı ne kadar olmalı? Görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Logitech Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title