Haberler

Uslu'dan Batalla Yorumu

Güncelleme:

Bursaspor'un eski genel sekreteri İlhan Uslu, yeşil-beyazlıların Batalla'dan para kazanmak istiyorsa farklı bir strateji izlemesi gerektiğini söyledi.

Bursaspor'un eski genel sekreteri İlhan Uslu, yeşil-beyazlı kulübün Batalla'dan para kazanmak istiyorsa farklı bir strateji izlemesi gerektiğini belirterek, "İletişim çağında Batalla'ya ulaşılamaması Bursaspor için ciddi bir ayıptır" dedi.

Bursaspor'un eski genel sekreteri Uslu, kendisine ait internet sitesinde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Her kulüp için sıkıntılı bir süreç olan ara transfer döneminde hareketli saatler yaşandığını belirten Uslu, "Sezon başı planlama hataları, uyum problemi, futbolcuların beklentinin altında kalması gibi sıkıntılar nedeniyle kulüpler yeni bir arayışa giriyor. Bursaspor'da bu durumu yakından hisseden kulüplerin başında geliyor" diye konuştu.

"FERNANDAO VE CAJA İÇİN ÖNCEDEN KONUŞMAK ÖN YARGIYA SEBEBİYET VERİR"

Transferin riskli bir iş olduğunu ifade eden Uslu, şöyle konuştu:

"Transferde hata yapılabilir. Önemli olan bu hataları asgari seviyede tutmaktır. Fakat transfer çalışması yapılırken eldeki verileri de iyi değerlendirmek gerekir. Bursaspor'da şu ana kadar altı futbolcuyla anlaşma sağlandı. Fernandao ve Caja için önceden konuşmak ön yargıya sebebiyet verir. Pinto ve Batalla'nın yeri doldurulacak mı? Onu her iki futbolcunun performansları gösterecek. Ama şu gerçek de atlanmamalı. Batalla ve Pinto takımdayken de Bursaspor'un aksayan yönleri vardı. O mevkiler için ne gibi çalışma yapılıyor? O boşluklara kaliteli isimler alınabilecek mi? Bu problemlerin çözümü nasıl formüller üretiliyor?."

"KADROYA KATILAN DÖRT OYUNCUNUN GENÇ OLUŞU KAFALARI KARIŞTIRDI"

Bursaspor'un diğer transferlerini de değerlendiren Uslu, "Kadroya katılan diğer dört oyuncunun genç oluşu kafaları karıştırdı. Bu durumda da şu soru akıllara geliyor. Altyapımız yeterince çalışmıyor mu? Oradaki gençlerin önünün bu yeni isimlerle tıkanması, altyapımızdaki mevcut futbolcularımızın moralini bozmaz mı? Unutmayın altyapımızdan çıkan ve A takım forması giyen bir futbolcuya gösterilen tahammül ve sevgi dışarıdan gelenden çok da fazladır. Planlama yapılırken bu noktalara dikkat etmek gerekir. Bu işin profesyonelleri sezon başında milli stoper Taha Can Velioğlu'nu gönderirken, altı ay sonra aynı mevki ye neden bir başka genç oyuncuyu transfer etme yoluna gider. Anlamak mümkün değil" dedi.

"İLETİŞİM ÇAĞINDA BATALLA'YA ULAŞILAMAMASI BURSASPOR İÇİN CİDDİ BİR AYIPTIR"

Uslu, Batalla konusuna da değinerek, "Batalla ile orta yol bulunamadı. Batalla, bir hata yapmış olabilir. Anlaşılan o ki bu konuda geri adım atma eğiliminde de değil. Bu durumda biz neden elimizdeki altını bakıra dönüştürüp satma politikası güderiz? İsmi ne olursa olsun değerini bulan her futbolcu satılır. Buna kimsenin diyeceği yoktur. Bundan kulüp de oyuncu da karlı çıkar. Bursaspor Batalla'dan para kazanmak istiyorsa farklı bir strateji izlemelidir. Akıllı atılan bir adım akılsızca atılacak bin adımdan daha değerlidir. Batalla eğer adım atmıyorsa kulübün profesyonelleri ne güne duruyor. O profesyoneller satılsa da satılmasa da Bursaspor'a faydalı olacak bir isimle kulüp için çok önemli olan bu görüşmeyi gidip Arjantin'de de yapabilir. İletişim çağında Batalla'ya ulaşılamaması Bursaspor için ciddi bir ayıptır" açıklamasını yaptı.

"TÜRKİYE KUPASI'NDA SİVASSPOR GALİBİYETİ İLE BAŞLAMAK MORAL AŞILAMIŞTIR"

Son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Sivasspor maçından bahseden Uslu, "Türkiye Kupası'nda gruplara Sivasspor galibiyetiyle başlamak camiamıza ve futbolcularımıza moral aşılamıştır. Hem lig hem de kupada saha sonuçları bakımından ve yapılacak transferler açısından beklentilerimizin karşılığını bulmamız en büyük dileğimizdir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası İlhan Uslu Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title