Haberler

Üsküdar sahillerinde çekirdek yerine dondurma yendi

Güncelleme:

Üsküdar sahillerinde çekirdek yerine dondurma yendi Üsküdar Belediyesi çekirdek kararına destek veren Üsküdarlılara dondurma dağıtarak teşekkür etti.

Üsküdar sahillerinde çekirdek yerine dondurma yendi

İSTANBUL - Üsküdar Belediyesi çekirdek kararına destek veren Üsküdarlılara dondurma dağıtarak teşekkür etti.

Üsküdar'da geçtiğimiz günlerde sahilde çekirdek yemek yasaklanmıştı. Üsküdar'da bu karara uyan ve destek veren vatandaşlara dondurma dağıtıldı. Belediye başkanı Hilmi Türkmen sahilde gezen vatandaşlara dondurma ikram etti.

Üsküdar Belediyesi, banklarda ve sahilde çekirdek kabuklarının sürekli yere atılması ve çevre kirliliğine yol açılması üzerine geçtiğimiz günlerde harekete geçmişti. Harem'den Küçüksu'ya kadar olan sahil şeridinde başta çekirdek olmak üzere kabuklu yemiş yenilip kabuklarının yere atılması 9 Temmuz tarihinden itibaren yasaklandı. Sahilde 24 saat denetim yapıldı, kurala uymayanlara 61 lira ceza kesildi.

Üsküdar belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile belediye çalışanları Salacak sahilde Üskürdarlılara dondurma dağıttı.

Konu hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar'da Harem'den Küçüksu'ya kadar olan sahil bandımızda çekirdek yemeyi yasakladık. Sebebi çevreyi temiz tutmak bu güzelim sahil bandındaki şu doğal güzelliği bozmamak kirletmemek amaçlı böyle bir uygulama başlattık. Sağ olsun hem Üsküdarlı hemşehrilerimiz hem buraya gelen diğer ilçelerden misafirlerimiz bu kurala harfiyen büyük bir titizlikle uymaya başladılar. Sevgili hemşehrilerimiz onlara bugün bu güzel yaz akşamında havalar sıcak en güzel hediye ne olur dondurma olur buradaki vatandaşlarımıza da teşekkür mahiyetinde dondurma ikram ettik. Dondurma ikram ediyoruz sloganımız da, 'çekirdek yeme dondurma ye çekirdek yersen cezayı da yersin' o yüzden ceza yememek lazım çekirdek de yememek lazım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Üsküdar Belediyesi Hilmi Türkmen Üsküdar Harem Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title