Haberler

Uşak'ta Belediye Başkan Adayları Sandık Başında Gitti

Güncelleme:

Uşak'ta siyasi partilerin belediye başkan adayları oylarını kullanmak için sandığa gitti.

Uşak merkezde siyasi partilerin belediye başkan adayları oylarını kullanmak için sandığa gittiler.

Uşak il genelinde toplam 940 sandıkta, 253 bin 708 seçmenin oy kullanması beklenirken oy verme işlemi sabah 08.00'de başladı ve akşam üzeri saat 17: 00'de sona erecek. Uşak Belediye başkan adayları arasında ilk olarak MHP' Uşak Belediye Başkan adayı Alpay Özgür, saat 08.30 sularında Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda 1163 numaralı sandıkta eşi Semiha Özgür ile birlikte oyunu kullandı. Akabinde CHP Uşak Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan eşi Sevinç Yazgan ile birlikte saat 09.15'te Mehmet Sesli Ortaokulu'nda 1117 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Ak Parti Uşak Belediye Başkan adayı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan iset saat 10.15'te Nihat Dülgeroğlu Ortaokulu'nda 1313 numaralı sandıkta oyunu kullandılar. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurullah Cahan Bülent Yazgan Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title