Haberler

    Uruguay Kosta Rika Gol İzle Golleri İzle Edinson Cavani Gol Joel Campbell Gol Oscar Duarte Gol

    Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı.

    Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı. Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı. Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı.

    -GOOOOLL! Edison Cavani penaltı vuruşunu gole çevirdi. Uruguay, Kosta Rika karşısında 1-0 öne geçiyor.
    -Sol kanattan gelişen Uruguay atağında Caceres ceza sahasına ortayı kesti. Savunmadan seken topa sol çaprazzdan gelişene vuran Forlan'ın şutu üstten dışarı çıktı.
    -Diego Forlan sol çaprazdan kaleyi gördü. Ancak Forlan'ın şutu Duarte'den sekti ve kaleye yöneldi. Navas son anda müdahale ettiği bu şutu kornere çelmeyi başardı.
    -Bolanos'un ortasında Duate kale ağzında Muslera'yla karşı karşıya kaldı. İlk şutu Muslera'dan dönen Duate'nin ikinci şutu başarısız olunca Uruguay mutlak bir gol şansından yararlanamamış oldu.
    -Uruguay atağında sol çaprazdan yaklaşık 25 metre uzaklıktan Edison Cavani kaleye bir mermi gönderdi ancak top az fakla dışarı çıktı.
    -Mükemmel paslaşmalarla sağ kanattan hızlı gelen Kosta Rika'da yapılan orta arka bölümde top bekleyen Campbell'a sekti. Campbell topun gelişine çok sert vurdu ve topu Muslera'nın solundan ağlara gönderdi.
    -Bolanos'un serbest vuruşta topu arka bölüme kesti. topa hareketlenen Duate yere inen topu ters bir noktaya şık bir kafa vuruşu yaparak takımını öne geçirmeyi başardı.

    URUGUAY


    Siyasi olarak güçlü olmasa da adını hala bilmeyenler de olsa tarihteki ilk Dünya Kupası’nı kazananlardır Uruguaylılar. Kazandıkları 15 ulusal kupayla Dünya’ya kendilerini tanıtan bu küçük Güney Amerika ülkesi şu günlerde Brezilya’da sürpriz yapma hazırlığında. 4 milyona yakın nüfusuyla oldukça küçük bir ülke konumunda olan Uruguay, aldığı başarılarla Dünya’nın 5 başarılı ulusal futbol takımından bir tanesidir. 2 Dünya Kupası şampiyonluğu ,3 yarı finali ve 1924 ve 1928 senelerinde de kazanılan iki Olimpiyat Altın Madalyası bunun en önemli sebepleridir. 2006 yılından itibaren kaptanlığını Eski Fenerbahçeli Lugano’nun yaptığı Uruguay Milli Takımı Gök Mavililer anlamına gelen ‘Celeste’ lakabıyla anılıyor. Teknik direktörlüğünü Oscar Tabarez’in yaptığı Uruguay’ın değişilmez kalecisi ise Galatasaraylı Fernando Muslera. Özellikle son yıllarda çıkardığı yetenekli hücum oyuncularıyla ses getiren Uruguay , Dünya Kupası’nda sürpriz yapmaya aday ülkelerden bir tanesi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Edinson Cavani Joel Campbell Uruguay Lugano Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title